Senaste inläggen

Av Veronica - 17 juli 2014 00:03

Funderar på att ev. börja skriva dagbok igen! Insåg plötsligt hur skönt det ändå är att få skriva ner sina personliga tankar och funderingar, man inte har lust att dela med vem som helst på nätet! Men kanske även ska ge denna blogg en chans igen... Ibland svämmar tankarna och skrivlustan över - ibland är det total idétorka...

Är visst inne i en djuptänkarperiod, känner jag.. En period där jag känner saknad efter något eller någon... Funderingar på framtiden - hur saker och ting kommer bli när jag, förhoppningsvis, fått ordning på ett och annat! Hoppas och tror givetvis att det hela kommer bli bra och nu HAR jag bestämt mig för hur jag vill ha det - definitivt! Men gissar att detta beslut nog kommer föda diverse känslor ändå - både inom mig själv och kanske även hos andra... Fast det sista är dock inget som hindrar mig! För en gång skull tänker jag vara total fullblodsegoist och BARA sätta mitt välmående främst!

Nog om detta nu!

Ibland finns saknaden där efter närhet. Och nu syftar jag INTE på den sexuella biten! Bara ren och skär närhet. Någon att få kramas med - älskar att kramas! Hitta på skojiga saker ihop med och dela förtoenden med! Även om det ju såklart uppstår motstridigheter i alla sorts relationer också förstås, men ändå... Jag är ingen känslokall människa, FAST jag inte blir kär eller förälskad så lätt... Och jag har goda vänner, både sedan många år tillbaka, men även nyfunna! Jag VET att det finns folk där ute som bryr sig om och älskar mig! Men ska erkänna att det ibland känns liiite vemodigt att strosa omkring på stan och se alla förälskade och lyckliga par som knallar runt hand i hand... Eller läsa eller höra om alla parmiddagar bland vänner och bekanta! Varför känns det ibland som att ens status som singel är så otroligt låg? Jag trivs visserligen alldeles utmärkt som singel för det mesta, men innebär ju inte att jag alltid vill leva så...

Ha ha, inser nu hur patetiskt detta inlägg ser ut att bli! Sitta här och självömka och ha sig... :-) Var verkligen inte menat så... Riskerar väl att få kommentarer i stil med att jag ska ladda ner appar där man söker partners eller ta tag i mitt liv och göra något åt det hela... Men om igen, var INTE menat att detta inlägg skulle bli ett "desperat rop efter kärlek"! Är som sagt bara lite djup och småanalytisk av mig denna månljusa, tidiga torsdagsmorgon!

Så, nu avslutar jag detta "djupa" inlägg och hoppas ni som ev. orkat läsa detta har överseende med en kanske patetisk, självömkande, eller helt enkelt bara ärlig Veronica! Rak och ärlig har jag nog alltid varit, och kommer så förbli!

Och framför allt, jag missunnar nu INTE någon att vara kär, galen och lycklig, men det var det förhoppningsvis ingen som trodde heller! :-)

Over and out!!! /KRAMAR!!! <3

ANNONS
Av Veronica - 11 januari 2014 18:38

...men tänker nu bli en smula personlig, utan att dock gå in på några närmre detaljer som kanske kan anses stötande... Beror väl också på vad varje enskild läsare förväntar sig!

Nyss varit och handlat och DET är ju inget som helst konstigt med det. Men fick lite panikångest, helt enkelt! Vet vad det beror på också! För att göra en lång historia kort:

Under min senaste period hade jag rejält kraftiga blödningar under några timmar, vilket gjorde att jag blev riktigt matt och trött i kroppen och kändes även som träningsvärk i både ben och axelparti. Dock känns det något bättre för varje dag, men har tyvärr inte haft möjlighet att kanske få i mig så mycket järnberikad och nyttig kost, som jag blivit rekommenderad. Men ska bli ändring på det + att jag har fått tid för ett läkarbesök den 24.e Dock har jag blivit lugnad med att det ändå är rätt vanligt förekommande med ovan nämnda, så tänker INTE oroa mig mer för detta! Lär finnas hjälp att få också!

Men har ju känt en viss oro, vilket har gjort att jag spänt mig i axlar, nacke och övre delen av ryggen. Och har väl även dragit mig en aning för att gå några längre sträckor eller göra något mer avancerat, då jag just nu är i extra behov av trygghet, så att säga! En liten vinterdeppression på det har ju inte förenklat det hela, men den är helt klart på väg att ge med sig nu i alla fall!


Och nu känns det bättre, jag känne rmig både stolt och nöjd, hur fånigt det än kan verka, över att ha "klarat" handlingen! Att det sedan hann bli mörkt ute gjorde väl inte att jag slappnade av extra direkt, mörkrädd som man ju är... Men som sagt, nu är det gjort och jag ska unna mig vila och bara ta hand om mig resten av kvällen! Tänkte faktiskt tanken när jag traskade hemåt, att alla mina nya och gamla vänner på FB och såklart även utanför, liksom stod på bägge sidor om mig och hejade fram mig! Ha ha, jag HAR livlig fantasi, men kändes ändå kul att tänka sig det. Plus att jag ju själv, som person då, är både envis och inte ger upp så lätt! Man är ju djurgårdare också, så... :-)

VET att detta kommer bli bra och har nu köpt hem både lite grönt, frukt coh nån tub brustabletter med extra järn och C-vitamin! Kan ju inte vara alltför skadligt och fast jag annars inte är så värst inne på att knapra extra kosttillskott, så kanske ändå detta gör lite nytta. K'ände även att det var ganska skönt att vara ute och gå, så det ska bli bra! Omstart på Rehab på måndag också, men i lugn takt! Dessutom har jag massage inbokad nästa måndag också, så tills dess ska jag kämpa på så mycket jag orkar, med lättare träning och lite avslappning på spikmattan! Katterapi lär ju inte heller vara helt fel, så.. :-)

Någon/några av er som råkar läsa detta kanske tycker jag varit FÖR öppen, men är ju trots allt jag själv som väljer att vara det + att jag nog långt ifrån är ensam om att känna så här ibland! Jag står med andra ord för varenda bokstav och är en öppen och spontan person, så... :-)

/KRAM på er!!! <3

ANNONS
Av Veronica - 2 januari 2014 22:02

Gjorde du något år 2013 som du aldrig gjort förr?

Inte vad jag kan komma på just nu!


Höll du några av dina nyårslöften?

Ger inga nyårslöften, men jobbar på hårt på de mål jag sätter upp. Och det har väl fungerat halvbra i alla fall!


Blev någon av dina vänner förälder 2013?

Ingen av mina nära vänner i alla fall!


Dog någon som stod dig nära?

Nej, tack och lov!


Vilka länder besökte du?

Småland, Östergötland, Stockholm... *ler och VET att den var dålig*


Är det något du saknat år 2013 som du vill ha 2014?

Lite mer pengar på kontot skulle ju inte vara helt fel!


Vilket/vilka datum från år 2013 kommer du alltid att minnas?

17-21 juli när jag var på Almåsa med mina goa vänner Emilia och Maggan Pil! Finns säkert fler speciella datum, men kommer inte på något mer speciellt just nu...


Vad var din största framgång 2013?

Oj, ingen aning, faktikskt! :-)


Största misstaget?

Vet inte!


Har du varit sjuk eller skadat dig?

Inget att notera. Några små förkylningar bara!


Bästa köpet?

Får nog bli DIF-prylarna i DIF-shoppen vid Globen den 20/7! :-)


Vad spenderade du mest pengar på?

Katterna!


Gjorde någonting dig riktigt glad?

Mina katter och alla som älskar, tycker om och bryr sig om mig gör mig ALLTID på bra humör! + att jag fick se mina älskade hockeyhjältar spöa Oskarshamn live i O-hamn i början av året!!! ALLTID, OAVSETT!!!! <3

Vilka låtar kommer alltid påminna dig om 2013?

Faktiskt ingen speciell!


Var du gladare eller ledsnare 2013 jämfört med tidigare år?

Försöker se saker och ting positivt så långt det går i alla fall - i alla lägen, ÄVEN om det ibland inte fungerar då... Men har nog varit ett lagom år! :-)


Vad önskar du att du gjort mer?

Tränat, men får kämpa vidare med det detta året istället!


Vad önskar du att du gjort mindre?

Tja, slöat då, kanske... *ha ha*


Hur tillbringade du julen?

Med mams, lillasyster, brorsan och mina två goa brorsbarn! :-)


Blev du kär 2013?

Nej!


Hur många förhållanden?

Noll!


Favoritprogram på TV?

Kollar mest på Play-kanalerna numera, men har just nu inga superfavoritprogram!


Bästa boken du läste 2013?

Hm, har mest läst om böcker jag redan läst tidigare, men en bok som jag läst och som berört mig mycket är "Året utan sommar", som handlar om Terrordåden i Norge 2011! Fruktansvärt jobbig att läsa, men mycket bra skriven, om man nu kan uttrycka sig så, med tanke på omständigheterna!


Största musikaliska upptäckten?

Ingen speciell!


Något du önskade dig och fick?

Fick överta min bästis gamla hörnsoffa, en möbel jag önskat mig i många år! Fick även en jättemysig lampa av lillasyster i julklapp, så jag är klart nöjd med mina presenter!!! :-)


Något du önskade dig, men inte fick?

Äsch, kan ju alltid önska om till nästa gång det är dags för presentutdelning! :-)


Vad gjorde du på din födelsedag 2013?

Tränade på Rehab och käkade smörgåstårta! I övrigt var det som vilken vanlig dag som helst, om man bortser från alla gratulationerna då - bl.a på FB! :-)


Finns det något som skulle gjort ditt år bättre?

Pengar ÄR inte allt, men lite mer av den varan hade inte känts helt fel i alla fall! Dessutom var det synd att inte Djurgår'n klarade att ta steget upp i SHL, men kommer fler chanser! I övrigt var det ett helt okej år!


Hur skulle du beskriva din stil år 2013?

Oförändrad!


Vad fick dig att må bra?

Mina katter och vännerna, bl.a. Och Djurgår'n såklart, oavsett resultat!!!!


Vem saknade du?

Pappa och lilla Dina! :-( @-->----


De bästa nya människorna du träffade?

Träffat några nya bekantskaper som jag tycker är jättetrevliga! Ingen nämnd, ingen glömd! :-)


Årets sötaste?

Kim, Irmelie och Clara, såklart!!!! <3 <3 <3


Årets hetaste?

Tja, inte var det sommarvädret i alla fall... *ha ha*


Årets största kärlek?

Kim, Irmelie och Clara, utan tvekan!!! <3 <3 <3


Årets besvikelse?

Att Djurgår'n missade chansen att ta sig tillbaka till SHL, men lär komma fler chanser - gäller bara att ha tålamod!

Årets bästa?

Hänt många bra saker, men kommer just nu inte på någon superspeciell!


Årets snällaste?

Mams + några till! :-)GOTT NYTT 2014!!!! <3 <3 <3

Av Veronica - 2 januari 2014 21:57

...att sparka igång denna blogg igen! För jag HAR inte glömt bort hur man gör än.. :-)

Tänker inte sammanfatta vad som hänt sedan jag bloggade sist dock, utan nu är det nya tider och nya tag som gäller! Även om 2014 börjat med period och allt vad det innebär, så tror och VET jag att det här kommer blir ett riktigt bra år ändå! Jag kommer göra allt för att det ska bli så bra som möjligt i alla fall!

Precis kollat klart på Småkronornas kross mot Slovakien i JVM-kvarten med 6-0! Ryssarna i semin på lördag - förhoppningsvis en ny vinst då, men förväntar mig inte någon kross där, så... Men blir säkert bra!

Dags att återgå till sängläge och kanske kolla någon film innan läggdags! Ha're gott sålänge, ni som ev. råkar läsa detta!

Tror jag avslutar med en lista - året som gått... /Tjingeling!!!! :-)

Av Veronica - 24 augusti 2013 20:17

Gör mina små uppehåll här, men tröttnat helt har jag definitivt inte gjort. Bara inte blivit av att jag bloggat på ett tag!

Att jag blev lite sugen på att skriva ett lite inlägg just nu beror på att jag hörde ett reportage på "Radiosporten" tidigare i eftermiddags, där man diskuterade Emma GT's regnbågsmålade naglar under friidrotts-VM förra veckan. Att hon med detta ville visa sitt stöd för alla de med olika sexuella läggningar!

Personligen förstår jag inte problemet, eller rättare sagt, varför detta ens är ett problem?

Det är 2013! Och jag förstår faktiskt inte VARFÖR det verkar så viktigt vilken sexuell läggning man har? Om du är hetero, homo, bi, transa eller dylikt. Jag förmodar i alla fall att man t.ex ytterst sällan, om ens någonsin får frågan på en arbetsintervju vad man har för sexuell läggning! Möjligen om man ska meverka i en porrfilm...

Var, när, hur och med vem/vilka folk vill ha sex tycker jag är upp till dem, sålänge alla inblandade är med på det och man inte ger sig på barn, djur eller andra som inte vill!

Jag tycker såklart att Emma gjorde rätt, som tog ställning i frågan, men att det skulle bli en sådan stor grej av det...

Måste man behanlda en människa annorlunda, eller tycka att han/hon är "udda" och "konstig" för att han/hon har en annan sexuell läggning än vad som anses vara det mest "naturliga"? Jag tycker inte det i alla fall! <3

Av Veronica - 31 december 2012 12:54

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förr?

Inget jag kommer på just nu


Höll du några av dina nyårslöften?

Ger inga nyårslöften


Blev någon av dina vänner förälder i år?

Ja


Dog någon som stod dig nära?

Nej


Vilka länder besökte du?

Sverige


Är det något du saknat år 2012 som du vill ha 2013?

Egentligen inte! Skulle vara dusch istället för badkar i lägenheten då!


Vilket/vilka datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?

1 april - Jag byter min etta till en härlig tvårummare!
18 juni - Jag blir gammelmoster för första gången till goa lila Dorian! <3
15 juli - Underbara bustrollen Irmelie och Clara flyttar in hos mig och Kim! <3


Vad var din största framgång 2012?

Ingen aning!


Största misstaget?

Misstag och misstag, men ångrar ett köp av en produkt jag ändå aldrig kommer använda. Som tur är var den inte alltför dyr, men onödigt kändes det!


Har du varit sjuk eller skadat dig?

Förutom några förkylningar så fick jag åka till akuten och sy tre stygn, när jag i höstas fick närkontakt med en skylt som satt alldeles för långt ner. Tror inte kommunen gjort ett dyft åt det hela, men har rapporterat problemet till dem i alla fall!


Bästa köpet?

Min nya 120-säng, helt klart!


Vad spenderade du mest pengar på?

Är nog på katterna, men de är å andra sidan värda vartenda litet öre! Och brukar för övrigt inte spendera mer än jag behöver!


Gjorde någonting dig riktigt glad?

Kim, Irmelie och Clara gör mig alltid glad + flytten och att få bli gammelmoster såklart!


Vilka låtar kommer alltid påminna dig om 2010?

Förmodligen ”Euphoria”, Loreens vinnarlåt i såväl svenska som europeiska finalen!


Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?

Definitivt gladare! :-)


Vad önskar du att du gjort mer?

Tränat kanske, men ingen idé att ångra något man inte gjort - bara ta nya tag kommande år!


Vad önskar du att du gjort mindre?

Vet inte


Hur tillbringade du julen?

Som vanligt, med mamma, lillasyster och hennes sambo!


Blev du kär i år?

Nej


Hur många förhållanden?

0


Favoritprogram på TV?

Inget speciellt!


Bästa boken du läste i år?

Oj oj, läser så mycket, så svårt att svara på! Läst flera bra som jag aldrig läst förut!


Största musikaliska upptäckten?

Ingen speciellt!


Något du önskade dig och fick?

Japp, fick en kaffemaskin i julklapp av lillasyster! :-)


Något du önskade dig, men inte fick?

Tror inte det!


Vad gjorde du på din födelsedag 2012?

Åt smörgåstårta och umgicks med min bästis och två av hennes goa ungar!


Finns det något som skulle gjort ditt år bättre?

Är riktigt nöjd med mitt år, så kommer inte på något speciellt som skulle gjort det bättre!


Hur skulle du beskriva din stil år 2012?

Som vanligt!


Vad fick dig att må bra?

Mina katter, definitivt!


Vem saknade du?

Pappa och lilla Dina, såklart! Men vet att de har det bra nån annanstans! <3


De bästa nya människorna du träffade?

Träffade en grupp superhärliga damer under min veckolånga vistelse på Almåsa i somras! De gjorde stort intryck på mig och var hur underbara och mysiga som helst! <3


Årets sötaste?

Kim, Irmelie och Clara förstås!


Årets hetaste?

Ingen aning!


Årets största kärlek?

Kim, Irmelie och Clara! <3 <3 <3


Årets besvikelse?

Djurgården Hockeys sorti ur Elitserien, men vi SKA tillbaka - vi ger ALDRIG upp!!!


Årets bästa?

Flytten, mina katter, veckan på Almåsa och nya sängen!


Årets snällaste?

Mams! <3


Av Veronica - 18 oktober 2012 22:55

Har nästan precis kollat på Debatt! Intressanta diskussioner, dels om huruvida riktigt små barn bör använda datorer och/eller surfplattor, dels om djurparkernas behandling av sina djur + dess vara eller icke vara!


I sistnämnda fall skulle det inte störa mig nämnvärt om man släppte djuren fria och avskaffade dylika parker. Varför bestämmer vi människor att djur ska hållas inlåsta och visas upp mot betalning och i vissa fall behandlas både respektlöst och riktigt vidrigt illa? Prova att låsa in ett gäng människor i några dagar och visa upp dem och deras beteenden och vardag för pengar? Visst, Big Brother har ju detta koncept, fast där får vinnaren betalt istället + att det ju är en frivillig grej! Samhället är otäckt, när man sätter pengar och makt framför individers välmående, oavsett om det handlar om djur eller människor. För enligt mitt sätt att se på det så har djur precis lika mycket rätt till ett värdigt liv, som vi människor har!


Angående om småungar ska ha tillgång till dagens teknik eller ej, så är det nog säkrast att låta föräldrarna avgöra detta... Även om man såklart som icke-förälder givetvis kan ha sina åsikter om det hela, åt ena eller andra hållet! Men som sagt, är nog individuellt hur det fungerar runt om i världen! Funderat lite på hur jag skulle gjort om jag haft barn, men fundera är en sak, agera en annan! Ja, ja...

Av Veronica - 14 oktober 2012 23:34

Tja, så har man i flera dagar hostat, snorat och känt sig allt annat än pigg. Är väl så smått på väg att ge med sig nu, men är inte helt återställd än. Så typiskt också, när jag precis kommit igång med hemmamotionerandet igen, men bara att ta nya tag så fort jag känner mig kry och pigg igen!

Sitter just nu och läser en bok (eller lyssnar, om man ska vara noga) som heter "Hej Nostradamus"! och är baserad på en av de otaliga skolmassakrar som förekommit i USA! Otäckt att folk kan flippa ur sådär och bara meja ner sina skolkamrater hur som helst... Eller är kanske fel att kalla dem kamrater, men ni förstår säkert hur jag menar. Man ska väl inte vara alltför naiv och tro att detta inte kan hända även i vårat land, men självklart hoppas jag att det inte ska bli så! Vi har väl lite andra vapenlagar här, även om det annars verkar fungera si och så med lagar och ordning i detta land.

Byter raskt ämne till något betydligt mer positivt och roligt. Nämligen mina bustroll, Kim, Irmelie och Clara. Varit full cirkus här idag. Bus på hög nivå och matte Veronica har fått "hjälp" nu ikväll att sortera nytvättade strumpor och annat smått och gott. :-) Kort sagt, vem behöver underhållning på annat sätt, när man har tre underbara buskatter i samma hushåll? Mattes underbara älsklingsungar!!! <3

Nähäpp, snart dags att sova, men först lite småsaker som ska ordnas + att jag framför allt vi läsa klart boken innan jag stänger av DAISY-spelaren för denna kväll!

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2018
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Flingunges gästbok

Följ bloggen

Följ Välkommen till Flingungens lilla krypin! med Blogkeen
Följ Välkommen till Flingungens lilla krypin! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se