Direktlänk till inlägg 14 augusti 2018

Bara tre dagar kvar...

Av Veronica - 14 augusti 2018 13:19

Väntan har varit lång sedan sist vi sågs… (16 dagar…) och snart, snart får jag krama om den finaste människa jag vet!!!
Snart 4 veckor har gått sedan vi möttes för första gången och jag har sedan dess mått så otroligt bra – så mycket bättre än jag trott var möjligt!
Känner mig älskad varje dag!
Vet att det finns någon där som känner likadant som jag.
Som också känner sig älskad, saknad och har någon som tänker på honom!
Det är så fantastiskt! Det känns så himla bra!
Så rätt, så självklart!!!
Detta är inget tillfälligt… Inte en dans på rosa moln, där man totalt tappar fokus på allt…
Eller okej, klart man är uppe bland rosa moln emellanåt.
Klart att man ibland svävar iväg lite och tappar koncentrationen på saker och ting. Självklart!!!
Men samtidigt känns allt bara så tryggt!
Har, som jag säkert skrivit tidigare, aldrig varit så säker på något hi hela mitt liv.
Så säker på att detta är mannen jag vill dela resten av livet med!

Vi har bara känt varnadra i en dryg månad, MEN känns som det handlar om minst tre år eller nåt…
Om drygt 80 timmar är han hos mig igen!
Att längta är jobbigt, men också härligt på något vis, då man ju vet att för varje tickande minut som går kommer man allt närmre det man längtar mest efter…

Att få vara så här lycklig och kär, det känns både magiskt, härligt och bara så himla bra!!!
Och vet ni vad? Min magkänsla säger att det kommer fortsätta vara så!!!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Veronica - 11 augusti 2018 13:18

Det blåser på rätt bra ute just nu och är misstänkt mulet… Tycker mig ana åskmuller i fjärran också, så får bli ett kort blogginlägg, innan jag loggar ut och drar ut modemet – för säkerhets skull… Blev ju inget inlägg igår &ndash...

Av Veronica - 9 augusti 2018 18:25

OM du vill veta något om mig – fråga! Jag svarar alltid ärligt eller inte alls – beror ju på vem som frågar och VAD man vill veta. Är dock en öppensinnad person… OM du hör ett rykte om mig – eller nån annan med för den delen...

Av Veronica - 8 augusti 2018 14:35

Positivt tänkande kan man komma långt med! Min skrivare, en allt-i-ett-maskin av märket Brother vill liksom inte spela med längre… Eller jo, skannerfunktioner funkar felfritt och det känns ju bra! Dessutom skriver jag ju inte ut papper varje ...

Av Veronica - 7 augusti 2018 11:50

Om en dryg månad är det dags att gå och rösta igen! Eller om man väljer att poströsta eller gå till nåt ställe och förtidsrösta! Att rösta är en rättighet vi har i vårt land och den bör utnyttjas! Självklart är det ju ett val var och en själv gör &nd...

Av Veronica - 6 augusti 2018 16:47

...och jag fortsätter ta dagen som den blir! Räknar ner dagarna också - vill liksom att det ska bli fredagen den 17 augusti - av en väldigt speciell anledning...Svalare ute nu också - rent av behagligt varmt och skönt! Tempen ligger väl mellan 24-25 ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2018
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Flingunges gästbok

Följ bloggen

Följ Välkommen till Flingungens lilla krypin! med Blogkeen
Följ Välkommen till Flingungens lilla krypin! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se