Direktlänk till inlägg 9 augusti 2018

Några mycket enkla råd att ta till sig, om man vill…

Av Veronica - 9 augusti 2018 18:25

OM du vill veta något om mig – fråga! Jag svarar alltid ärligt eller inte alls – beror ju på vem som frågar och VAD man vill veta. Är dock en öppensinnad person…

OM du hör ett rykte om mig – eller nån annan med för den delen: Ta då reda på fakta INNAN du sväljer allt och ev. dömer!

Är man nyfiken på något – vad som, är det ju klart bättre att fråga personen ifråga än att dra egna, oftast felaktiga slutsatser.

Jag vet ju att det finns personer som gärna tycker och tänker både det ena och andra, utan att orka bemöda sig med att ta reda på exakt vad som sant eller inte! Fantastiskt egenligen hur mycket enklare det faktiskt är att tro sig veta, än att lägga en gnutta energi på att ta reda på korrekta fakta!

Det HAR inte hänt något särskilt. Har inte känt mig baktalad eller hört någo om att så är fallet. Skriver mest detta, då jag har tidigare erfarenhet av just detta! Men vi har väl alla drabbats av sådant i våra liv – inget som helst unikt just för mig!

Kanske man även ska vända på det hela – om man är på det humöret. Ja, att ens person eller personlighet beror folk så mycket att de ibland känner sig manade att prata om en – oavsett om det är bra saker eller handlar om rent skitsnack!

Ska givetvis också påpeka att jag inte på något vis är felfri på detta område! Inte alls. Kan absolut kasta första stenen i glashuset, om det är så… Är dock inte så intresserad av att prata illa om andra. När någon känt att jag gjort det har jag varit snabb med att be om ursäkt Det vill säga, om personen ifråga varit ärlig och rak nog att komma till mig och påpekat att något jag sagt eller gjort inte känts bra!

Nähäpp, dags att fixa lite nudlar till köttbullarna jag stekte för en stund sedan. Sedan är det äntligen dags för lite härlig hockey igen!!!

Full Fart Framåt, älskade Djurgården!!!!!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Veronica - 14 augusti 2018 13:19

Väntan har varit lång sedan sist vi sågs… (16 dagar…) och snart, snart får jag krama om den finaste människa jag vet!!! Snart 4 veckor har gått sedan vi möttes för första gången och jag har sedan dess mått så otroligt bra – så myc...

Av Veronica - 11 augusti 2018 13:18

Det blåser på rätt bra ute just nu och är misstänkt mulet… Tycker mig ana åskmuller i fjärran också, så får bli ett kort blogginlägg, innan jag loggar ut och drar ut modemet – för säkerhets skull… Blev ju inget inlägg igår &ndash...

Av Veronica - 8 augusti 2018 14:35

Positivt tänkande kan man komma långt med! Min skrivare, en allt-i-ett-maskin av märket Brother vill liksom inte spela med längre… Eller jo, skannerfunktioner funkar felfritt och det känns ju bra! Dessutom skriver jag ju inte ut papper varje ...

Av Veronica - 7 augusti 2018 11:50

Om en dryg månad är det dags att gå och rösta igen! Eller om man väljer att poströsta eller gå till nåt ställe och förtidsrösta! Att rösta är en rättighet vi har i vårt land och den bör utnyttjas! Självklart är det ju ett val var och en själv gör &nd...

Av Veronica - 6 augusti 2018 16:47

...och jag fortsätter ta dagen som den blir! Räknar ner dagarna också - vill liksom att det ska bli fredagen den 17 augusti - av en väldigt speciell anledning...Svalare ute nu också - rent av behagligt varmt och skönt! Tempen ligger väl mellan 24-25 ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2018
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Flingunges gästbok

Följ bloggen

Följ Välkommen till Flingungens lilla krypin! med Blogkeen
Följ Välkommen till Flingungens lilla krypin! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se