Direktlänk till inlägg 1 augusti 2018

Sitter här...

Av Veronica - 1 augusti 2018 13:41

.,..och hör mina två bordsfläktar brusa i bakgrunden., Kvavt och svettigt, men bara ler och ler och ler...

JA, jag ÄR lycklig! JA, , jag ÄR kär och galen! Men på ett skönt, tryggt sätt!!!
Önskar bara jag fick vara hos min älskling eller att han vore här, men för varje dag som går kommer dagen närmre då vi ses igen!!!
Längtar, saknar, men är samtidigt lycklig, förväntansfull och allt..

Detta är en ny erfarenhet för undertecknad! Detta är något man mest drömt och fantiserat om - att få känna sig älskad och få älska tillbaka! Att bara veta att det någonstans i Sverige finns någon som längtar lika mycket och känner lika starkt tillbaka!
Det är underbart, ovant (fast mindre och mindre för varje dag), tryggt, härligt, lite läskigt (just för att det känns så ovant då)... Det tog många år att hitta mannen i mitt liv, men var helt klart väl värt att vänta på!!!

Sitter annars och funderar på att kanske ta mig en promenad till mamsen och se efter hur hon har det!
Känns dock lite sådär - jag VILL träffa henne, jag VILL få krama om henne och hon brukar bli glad när jag kommer på besök!
Samtidigt gör det ibland bara så ont! Blir så frustrerad över hur det hela har blivit! Inte en gång till, liksom...
Nåja, sålänge Tor och Åskar håller sig borta, i alla fall medans jag är iväg, så blir det nog ett litet besök!
Snart gått 3 veckor sedan sist, men har ju inte hunnit med... Dock VILL hon att jag ska komma när JAG vill!
Hon VET att jag tycker det är jobbigt, men vet också hur mycket jag älskar henne!!!

Nähäpp, dags att göra sig iordning och ta den lilla promenaden då!
Vill ju berätta för mamma hur glad, lycklig och allt jag är!
Vet att jag kommer göra henne glad, oavsett hur hon mår!!!

Tjingeling för denna gången!!!!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Veronica - 14 augusti 2018 13:19

Väntan har varit lång sedan sist vi sågs… (16 dagar…) och snart, snart får jag krama om den finaste människa jag vet!!! Snart 4 veckor har gått sedan vi möttes för första gången och jag har sedan dess mått så otroligt bra – så myc...

Av Veronica - 11 augusti 2018 13:18

Det blåser på rätt bra ute just nu och är misstänkt mulet… Tycker mig ana åskmuller i fjärran också, så får bli ett kort blogginlägg, innan jag loggar ut och drar ut modemet – för säkerhets skull… Blev ju inget inlägg igår &ndash...

Av Veronica - 9 augusti 2018 18:25

OM du vill veta något om mig – fråga! Jag svarar alltid ärligt eller inte alls – beror ju på vem som frågar och VAD man vill veta. Är dock en öppensinnad person… OM du hör ett rykte om mig – eller nån annan med för den delen...

Av Veronica - 8 augusti 2018 14:35

Positivt tänkande kan man komma långt med! Min skrivare, en allt-i-ett-maskin av märket Brother vill liksom inte spela med längre… Eller jo, skannerfunktioner funkar felfritt och det känns ju bra! Dessutom skriver jag ju inte ut papper varje ...

Av Veronica - 7 augusti 2018 11:50

Om en dryg månad är det dags att gå och rösta igen! Eller om man väljer att poströsta eller gå till nåt ställe och förtidsrösta! Att rösta är en rättighet vi har i vårt land och den bör utnyttjas! Självklart är det ju ett val var och en själv gör &nd...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2018
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Flingunges gästbok

Följ bloggen

Följ Välkommen till Flingungens lilla krypin! med Blogkeen
Följ Välkommen till Flingungens lilla krypin! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se