Direktlänk till inlägg 31 juli 2018

Längesen nu...

Av Veronica - 31 juli 2018 14:39

...sedan man bloggade sist! Då och då har jag funderat på att slänga iväg ett inlägg, men sedan har det bara inte blivit av. Men nu fick man sig en liten släng av skrivlusta igen... :-)

Vad som hänt sedan sist? Tja, säkert en hel del, men orkar inte ens sammanfatta!

Lever ju här och nu och bara de senaste två veckorna har det hänt en hel del... Ja, hela mitt liv har vänts upp och ner, fast på ett sånt där härligt, positivt sett, som man kanske mest läser om i romaner eller ser på film! Ja, fröken Appelqvist har gått och blivit kär - pang, bom, liksom!!! Kärleken är dessutom besvarad och det hela känns bara så fantastiskt jäkla rätt, som det väl bara kan göra, när det ÄR just rätt!

Åkte iväg på en, som jag ställt in mig på, härlig vecka på ljuvliga Almåsa! Träffa vänner, kanske lära känna nya bekantskaper och bara vara... Och så vips, bara dök han upp. Mannen  med stort M!!! Den jag väl väntat på i hela mitt vuxna liv! Det tog x antal år, men väl värt att vänta på! Känner mig så otroligt lycklig, men ändå på ett behärskat och bara så självklart vis! Visst, man går omkring i tropikhettan och bara ler, men känns ändå som man inte helt tappat huvudet... Bara lite... :-)

Får räcka för denna gång! Ska nog, som skriviet, ta upp bloggandet igen - eller försöka i alla fall! Behöver väl bara sprakas igång lite...

Dags att ta en svalkande dusch och sedan sätta sig och pyssla med något projekt som inte tar alltför myckert på krafterna, då det väl är runt 30 grader i luften... Puh...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Veronica - 14 augusti 2018 13:19

Väntan har varit lång sedan sist vi sågs… (16 dagar…) och snart, snart får jag krama om den finaste människa jag vet!!! Snart 4 veckor har gått sedan vi möttes för första gången och jag har sedan dess mått så otroligt bra – så myc...

Av Veronica - 11 augusti 2018 13:18

Det blåser på rätt bra ute just nu och är misstänkt mulet… Tycker mig ana åskmuller i fjärran också, så får bli ett kort blogginlägg, innan jag loggar ut och drar ut modemet – för säkerhets skull… Blev ju inget inlägg igår &ndash...

Av Veronica - 9 augusti 2018 18:25

OM du vill veta något om mig – fråga! Jag svarar alltid ärligt eller inte alls – beror ju på vem som frågar och VAD man vill veta. Är dock en öppensinnad person… OM du hör ett rykte om mig – eller nån annan med för den delen...

Av Veronica - 8 augusti 2018 14:35

Positivt tänkande kan man komma långt med! Min skrivare, en allt-i-ett-maskin av märket Brother vill liksom inte spela med längre… Eller jo, skannerfunktioner funkar felfritt och det känns ju bra! Dessutom skriver jag ju inte ut papper varje ...

Av Veronica - 7 augusti 2018 11:50

Om en dryg månad är det dags att gå och rösta igen! Eller om man väljer att poströsta eller gå till nåt ställe och förtidsrösta! Att rösta är en rättighet vi har i vårt land och den bör utnyttjas! Självklart är det ju ett val var och en själv gör &nd...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Flingunges gästbok

Följ bloggen

Följ Välkommen till Flingungens lilla krypin! med Blogkeen
Följ Välkommen till Flingungens lilla krypin! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se