Direktlänk till inlägg 10 januari 2015

Jag blir så less...

Av Veronica - 10 januari 2015 23:42

...på detta j-va januarimörker...

Ja ja, jag VET att vi inte KAN påverka det hela på något vis - brukar själv ofta hävda att vädret styr vi inte över. Men känns så trist ändå, att det är vinter (d.v.s. snö och några minus) ena dagen, och nästa dag flera plusgrader och lika grönt som en dag i mitten av april, eller nåt... Jag VET att man ska tänka positivt och jag VET att vi nu går mot ljusare tider, men är ändå något med denna månad som gör mig både låg, ledsen och eländig!

Känner mig så frustrerad. Nästan instängd. Ja, jag KAN gå ut - jag är ju knappast inlåst, men är inte det jag menar. Känner mig instängd själsligt... Det hela brukar lossna i slutet av månaden, eller nån gång i februari - jag har varit med om detta förr, så jag vet... Men fram tills dess.. Är bara att bita ihop och komma tillbaka - någonstans är jag ändå för mycket optimist och för positiv för att inte klara mig igenom detta! Men just nu känns det bara hopplöst...

Om någon nu ens läser detta, så kanske en del känner igen känslan, medans andra bara tycker det är gnälligt - att man ska rycka upp sig! Lugn, det SKA jag f-n göra också! Har ju tre busiga, underara och högt älskade katter + några nära, goa vänner som gör mig på gott humör titt som tätt och som jag även vet finns där - alltid, oavsett! Utan att ta dem för givet på något vis, så bara vet jag att det är så... Tack för att NI finns!

Nä, nu ska här slutas hänga läpp på en stund! Ska försöka hitta på något att göra, tills sömnen behagar infinna sig! TV-spel, en film eller nåt... Får se vad det blir...

/KRAM på er!!! <3

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Veronica - 14 augusti 2018 13:19

Väntan har varit lång sedan sist vi sågs… (16 dagar…) och snart, snart får jag krama om den finaste människa jag vet!!! Snart 4 veckor har gått sedan vi möttes för första gången och jag har sedan dess mått så otroligt bra – så myc...

Av Veronica - 11 augusti 2018 13:18

Det blåser på rätt bra ute just nu och är misstänkt mulet… Tycker mig ana åskmuller i fjärran också, så får bli ett kort blogginlägg, innan jag loggar ut och drar ut modemet – för säkerhets skull… Blev ju inget inlägg igår &ndash...

Av Veronica - 9 augusti 2018 18:25

OM du vill veta något om mig – fråga! Jag svarar alltid ärligt eller inte alls – beror ju på vem som frågar och VAD man vill veta. Är dock en öppensinnad person… OM du hör ett rykte om mig – eller nån annan med för den delen...

Av Veronica - 8 augusti 2018 14:35

Positivt tänkande kan man komma långt med! Min skrivare, en allt-i-ett-maskin av märket Brother vill liksom inte spela med längre… Eller jo, skannerfunktioner funkar felfritt och det känns ju bra! Dessutom skriver jag ju inte ut papper varje ...

Av Veronica - 7 augusti 2018 11:50

Om en dryg månad är det dags att gå och rösta igen! Eller om man väljer att poströsta eller gå till nåt ställe och förtidsrösta! Att rösta är en rättighet vi har i vårt land och den bör utnyttjas! Självklart är det ju ett val var och en själv gör &nd...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Flingunges gästbok

Följ bloggen

Följ Välkommen till Flingungens lilla krypin! med Blogkeen
Följ Välkommen till Flingungens lilla krypin! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se