Alla inlägg under januari 2011

Av Veronica - 9 januari 2011 15:14

Fick en sådan längtan efter att lyssna på lite gamla godingar från det glada 80-talet. Vilket årtionde musikaliskt. Den överlägset bästa musiken, enligt mitt tycke och smak i alla fall! :-)

Precis tvättat klart för denna gången också. Blev fyra maskiner, men nu är tvättkorgen nästan tom, sånär som på ett sängöverkast, som jag ska tvätta för hand, för att det luddar så dant. I övrigt är lådor, skåp och garderober fyllda med ren, ljuvligt doftande tvätt. Renbäddat i sängen också! En dusch ikväll innan läggdags och kanske en bra bok, man får se... :-)

Nu är det plusgrader ute och sådär äckelhalt och slaskigt ute. Kul för alla som vill bli av med vintern redan, men än finns det mycket snö kvar + att man ju aldrig kan veta så noga - vips så slår det om och blir kallt igen. För min del får det gärna fortsätta vara vinter till efter sportlovet i alla fall, men man rår ju inte över allt, så är bara att gilla läget och hoppas på att det inte blir FÖR halt och blaskigt ute! Räcker och blir över som det är just nu!

Av Veronica - 7 januari 2011 13:49

Ska sammanställa en infopärm till mams med alla hennes DVD och VHS-filmer. Har en sådan pärm själv och tycker det är riktigt praktiskt. Man bara slår upp den film man vill ha info om + att jag även gjort plats för några rader, där man kan skriva upp om man lånat ut filmen till någon. Då vet man ju vart filmen finns, typ! Är i och för sig inte så jättepigg på att låna ut saker, men kan man å andra sidan tänka sig att låna av någon så ska man väl även kunna tänka sig att låna ut själv. Fast gör det enbart till folk jag känner och litar på!

Hur  som helst, det är ett underbart väder ute idag. Klarblå himmel och (tyvärr) säkert några plusgrader. Lite moddigt och slaskigt är det väl ,men hoppas vintern är här för att stanna ytterligare nån månad i alla fall. Om inte annat för att snön lyser upp så bra när det är mörkt ute. Ja ja, är ju en hel del kvar av den varan, så tar nog ändå ett tag innan det blir barmark.


Kvistade i väg till affären förut och skulle göra ett andra försök att hämta ett paket från Ginza med filmer åt systerdöttrarna. Men det hade inte kommit in än. Var ju röd dag i går, så var nog därför. Får hoppas på tredje gången gillt på måndag. :-)

Av Veronica - 5 januari 2011 23:56

Lyssnar just nu på denna eminenta bok! Även filmen med Kevin Costner och Whitney Houston är klart sevärd, men var ett tag sedan jag såg den nu. Får nog bli snart, känns det som! :-)

Annars då? Tja, inget särskilt att rapportera! Lägger ytterligare en lugn och slapp dag till handlingarna. Varit mulet ute även i dag och runt nollan på termometern. I morgon hoppas jag det är uppehåll i alla fall, för då har jag tänkt kvista iväg till affären och införskaffa lite käk. Blir väl ev. storhandling nästa vecka! Behöver ju ha hem kattsand bl.a


Nej, dags att stänga av datorn snart och antingen leta upp sängen, eller parkera en stund vid TV:n. Ja ja, jag HAR vänt på dygnet den sista tiden, men kan lätt ändra om mina rutiner vid behov, så det må vara hänt! :-)

Av Veronica - 4 januari 2011 20:42

...och har slösurfat en bra stund nu. Blir kanske lite andra planer resten av kvällen. Känns lite lockande att parkera vid TV.m och nån bra film. Har ett gäng att välja emellan, men vet inte än vad det blir...


Läste i tidningen i dag att det varit solförmörkelse över nästan hela landet. Men dels sov jag när det skulle ha varit, dels har det varit en mulen dag, så är ju inte säkert att man märkt av något ändå... Ser ju inte alltför bra heller! Men lite mäktigt låter det ju i alla fall! :-)

Av Veronica - 3 januari 2011 16:47

Blev inte frukost förrän efter ett i dag. Varit vaken halva natten och kollat på film och tog mig en rejält sovmorgon. Inte helt pigg än heller efter helgens period + förkylningen jag kände av i slutet av förra året. Så min gulliga mams hjälpte mig att tvätta i dag. Händer annars inte alltför ofta, undantaget när min axel var skadad.


Funderar på att gå in på Wikipedia och leta lite olika info om saker och ting. Kul och riktigt bra sida, det där! Kul att spara olika fakta och sådant!

Inga andra planer för kvällen. Blir nog lugnt och ska sätta mig och fortsätta kolla på TV senare! Solen har lyst idag också och det gör en ju alltid på lite extra bra humör! Tycker nog det är ljusare liiite längre nu om kvällarna. Fast hm, är ju ett tag tills det är ljust vid just denna tiden då, men den som väntar på något gott... :-)

Tjingeling på er!!

Av Veronica - 2 januari 2011 18:48

...detta har inte varit någon toppendag direkt:

Fortsatt period, med allt vad det innebär. Men går ju ändå över så småningom!

Följer utvecklingen av branden av skådespelaren Per Oscarssons hus, natten mot nyårsaftonen. Nu rapporteras det att de funnit rester av en kropp, men de hade inte kunnat identifiera den när jag kollade sist. Så obehagligt! Och än mer upprörd och förbannad blir man när man läser rubriker som "Per Oscarssons son kunde inte hålla tillbaka tårarna och grät ut hos sin egen son." J-vla hyenor, får man inte lära sig vad empati är på journalisthögskolan. Klart som f-n att de är ledsna och oroliga - vem hade INTE varit det i samma situation... :-( Hoppet är ju det sista som överger en, men jag tror tyvärr att Oscarsson och hans fru omkom i lågorna... OM nu så är fallet så hoppas jag i alla fall att de inte hann lida något... :-(

Något visserligen betydligt mindre tragiskt och ej ens jämförbart med ovan nämnda, är att DIF tyvärr torskade sin första match detta nya år. Pinsamt, helt enkelt!!! Men är väl bara att komma igen!

Nu ska jag nog lägga mig en stund på spikmattan och lyssna på en ljudbok och försöka slappna av lite. Så jag i alla fall kanske kan få må lite bra fysiskt!

Av Veronica - 1 januari 2011 16:41

Har tillbringat större delen av dagen i sängen. Kom inte i säng förrän vid klockan sex i morse. Mest p.g.a att jag dels var för pigg för att somna innan, dels för att jag ville läsa ut boken "Fyrvaktaren". Riktigt bra bok, precis som föregångarna. Hoppas Camilla Läckberg har en ny på G snart igen!

Lite molande värk i dag med, men sitter just nu med en ganska ljummen vetekudde, så får väl värma på den igen snart. Lite trött och en aning yr också, men är nog mycket p.g.a blödningarna + att jag börjar bli hungrig och även kanske har liiite feber även i dag. Man behöver dock inte ha något som helst dåligt samvete för att man inte varit ute något. Varit mulet och dystert väder hela dagen. Som gjort för att bara slöa. Är ju dessutom en typisk slöardag just detta datum. Är nog många med mig som tagit det lugnt! :-)

Av Veronica - 1 januari 2011 02:41

Gjorde du något 2010 som du aldrig gjort förr?

Nja, svårt att svara på...


Höll du några av dina nyårslöften?

Ger inte nyårslöften längre, utan försöker istället nå de mål jag satt upp inför året. Och det hra väl fungerat hyfsat.


Blev någon av dina vänner förälder 2010?

Ja, har i alla fall två gamla skolkompisar som fått kottar detta år! :-) Väntar med spänning på att ytterligare en väninna ska få sitt tredje barn. Men inte hört något än, drygt tre timmar in på nya året...


Dog någon som stod dig nära?

Ja, en av mina fastrar dog i somras! :-(


Vilka länder besökte du?

Småland och Sörmland... *ha ha*


Är det något du saknat år 2010 som du vill ha 2011?

Hm, bra fråga... Finns det kanske, men kommer inte på något just nu.


Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?

Hm, 23.e juli blev ju kanske ett något oförglömligt datum. Syrrans 40-årsdag + att jag under den kvällen kom till insikt med att snurra runt en innebandyklubba INTE var en särskiit smart idé... :-)


 

Vad var din största framgång 2010?

Oj, bra fråga...


Största misstaget?

Irländsk julafton, utan tvekan! I alla fall med facit i hand!


 

Har du varit sjuk eller skadat dig?

Ramlade och slog axeln ur led på en fest i somras - tja, se ovan...


Bästa köpet?

Min turkosa Nokia 6700, får det väl bli!


 

Vad spenderade du mest pengar på?

Nja, får väl bli på katterna då. Lägger alltid undan 400 kronor/månad till mat och kattsand! Brukar kunna hålla rätt bra i de få slantar jag får över varje månad, så har inte för vana att spendera alltför mycket!


 

Gjorde någonting dig riktigt glad?

Djurgården Hockeys väg till SM-final, där de tyvärr förlorade guldet + att mina katter alltid gör sitt bästa för att göra sin matte på bra humör! :-)


 

Vilka låtar kommer alltid påminna dig om 2010?

En låt som verkligen fastnat och som jag fortfarande gillar är "Bad romance" med Lady Gaga!


 

Var du gladare eller ledsnare 2010 jämfört med tidigare år?

Känns på något vis som att detta år ändå mest varit glatt, men vet inte om det var någon större skillnad jämfört med tidigare år! Har ju med dagsformen att göra hur man mår!


Vad önskar du att du gjort mer?

Kunde kanske ha tränat lite mer, men varför ångra det som varit, när man kan göra det bättre framöver? :-)


Vad önskar du att du gjort mindre?

Grävt ner mig i saker jag inte borde lagt energi på egentligen. Inget stort eller speciellt jag syftar på, men är ju alltid lätt att vara efterklok!


 

Hur tillbringade du julen?

Med mams, äldsta syrran med son och lillasyster med sambo. Även Dina och Kim var ju med, såklart! En lagom lugn och mysig jul!


Blev du kär 2010?

Nej, blir inte kär så lätt!


 

Hur många förhållanden?

Jaaa, gissa... *suck*


Favoritprogram på TV?

Vet inte.


Bästa boken du läste 2010?

Oj, läst många bra, så är svårt att svara på. För övrigt har jag nog mest läst om böcker jag läst tidigare!


 

Största musikaliska upptäckten?

Vet ej!


Något du önskade dig och fick?

Ja, några ljudböcker!


Något du önskade dig, men inte fick?

Nja, hade gärna velat haft en värmedyna, men får väl antingen vänta på nästa tillfälle, eller köpa en själv!


 

Vad gjorde du på din födelsedag 2010?

Inget särskilt. Kändes som vilken dag som helst, men lite uppvaktad blev jag ju i alla fall + att jag fick riktigt fina och bra presenter!


 

Finns det något som skulle gjort ditt år bättre?

Gör det säkert, men är inget att gräma sig över nu!


 

Hur skulle du beskriva din stil år 2010?

Oförändrad!


Vad fick dig att må bra?

Mina katter får mig ALLTID att må bra!


Vem saknade du?

De vanliga!


 

De bästa nya människorna du träffade?

Har väl träffat några nya och trevliga personer, men inga jag umgås med direkt.


 

Årets sötaste?

Dina och Kim!


Årets hetaste?

Några veckor i juli!


Årets största kärlek?

Dina och Kim!


Årets besvikelse?

Det missade SM-guldet i hockeyn! :-(


 

Årets bästa?

Djurgår'ns underbara hockeyvår, trots det missade guldet!


 

Årets snällaste?

Min mamma + Dina och Kiim! 



 

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Flingunges gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards