Direktlänk till inlägg 25 december 2010

God jul, alla bloggare!!!

Av Veronica - 25 december 2010 11:54

Undertecknads julafton blev riktigt bra. Firade med mams, katterna, lillasyster med sambo och äldsta systern med son. Riktigt nöjd med mina julklappar också. Fikc följande:

Parfym, duschcréme och body lotion sign Christina Aguilera. Doftade riktigt behagligt och inte alltför starkt heller!
Ljudböckerna "Tyskungen" och "Sjöjungfrun" av Camilla Läckberg.
En lilarandig luvtröja.
En påse lösviktigste, en tesil och en stor temugg!
CD-boxen "Svensk humor - 40 år med public service.
En julgrupp (blommor alltså).

Är som sagt hur nöjd som helst! :-)

Dock lär det dröja, om ens någonsin, tills jag och mams gör julgodis nästa gång. Något mer sötsliskigt och sockrigt har jag sällan smakat på. Syftar då på den rischoklad vi tillverkade i torsdags kväll. Hälften var med ljus, hälften med mörk blockchoklad + Rice crispis-flingor. Isch, smakade inte så gott. Men uppenbarligen fanns det de som hade en annan åsikt, så vi blev av med det ändå... :-) Är ju inte så värst överdrivet förtjust i godis längre + att man kanske känner efter lite mer än förr hur saker och ting smakar. Men är ju som sagt en smaksak, vad man tycker om.


Nu är det juldag och till skillnad från många andra så blir min dito riktigt lat. Ska inte göra många knop, utan bara varva ner efter julaftonen, som ju var lite mer händelserik än vanligt, men ändå riktigt trevlig! :-)

 
 
Julia

Julia

26 december 2010 08:39

Hej vännen!

Det var ett tag sen jag kommenterade här, fy på mig ;-).
Så synd att er julgodis blev "miss"lyckad, men det är chokladens fel. Ju bättre kvalitet det är på den, desto godare godis. Nu vet jag ju inte vilken sort ni använde men ordet "blockchoklad" gav mig lite dåliga vibbar. För låg kakohalt och aldeles för mycket socker enligt mig. Många sorter får inte ens kallas för choklad på grund av för låg kakaohalt, utan bara heter "block"+nånting.

Försök att göra om samma godis med vanlig bra mjölkchoklad (marabou)och en 70%-ig mörk choklad, ta lika mycket av varje sort.
Den kommer inte alls att bli lika söt och smakar mycket mer av just choklad! Prova!

En varm kram till dig och nospussar till Dina och Kim
Julia, Amanda och Smulan

http://hjulia.bloggplatsen.se

Veronica

26 december 2010 15:34

Hej Julia och gänget!! :-)

Inte skrivit i så många bloggar på länge, jag heller, så det är lugnt! Blir nog mest att man krafsar ner ett och annat blogginlägg och sedan pysslar man med annat.

Var Coops blockchoklad och som du skriver så tillhör den inte höjdarna inom chokladsläktet. Får prova med RIKTIG choklad nästa jul, så kanske det förhoppningsvis smakar bättre då! För denna gång smakade det nästan bara socker - isch!!!

Hoppas allt är bra med er och att ni haft en mysig jul. Själv är jag lite snuvig och en aning öm i halsen, men vet inte om det bara är tillfälligt, eller om förkylningen jag till och från känt av under senhösten är på väg att bryta ut. Lär man ju märka i så fall. Annars lugnt här och jag har haft en lagom mysig och skön julhelg!

/Många kramisar till er + massor av kel till Smulan och Amanda från mig, Dina och Kim! :-)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Veronica - 4 september 2020 12:19

Hej alla följare...Ha ha, nåja... Med tanke på hur (o)regelbundet jag skriver på denna blogg så skrev jag ovanstående rad med viss ironi!Kul om någon ens tar sig tid att orka läsa denna blogg, typ... Tack Facebook!!! :-)Mycket har ju hänt sedan sist,...

Av Veronica - 13 mars 2019 15:17

...verkar inte vara min grej. Men å andra sidan väljer man ju själv hur ofta eller sällan man vill göra sina inlägg. Om sedan folk läser dem eller ej har jag ingen aning om. Men skriver mest för skojs skull!Livet flyter på, blir mer och mer "Stockhol...

Av Veronica - 14 augusti 2018 13:19

Väntan har varit lång sedan sist vi sågs… (16 dagar…) och snart, snart får jag krama om den finaste människa jag vet!!! Snart 4 veckor har gått sedan vi möttes för första gången och jag har sedan dess mått så otroligt bra – så myc...

Av Veronica - 11 augusti 2018 13:18

Det blåser på rätt bra ute just nu och är misstänkt mulet… Tycker mig ana åskmuller i fjärran också, så får bli ett kort blogginlägg, innan jag loggar ut och drar ut modemet – för säkerhets skull… Blev ju inget inlägg igår &ndash...

Av Veronica - 9 augusti 2018 18:25

OM du vill veta något om mig – fråga! Jag svarar alltid ärligt eller inte alls – beror ju på vem som frågar och VAD man vill veta. Är dock en öppensinnad person… OM du hör ett rykte om mig – eller nån annan med för den delen...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< December 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Flingunges gästbok


Skapa flashcards