Alla inlägg under oktober 2009

Av Veronica - 6 oktober 2009 12:49

Gick upp vid halv åttatiden, vilket är tidigt för MIN del, men vet att många småbarnsföräldrar nog snarare skulle kalla det för sovmorgon. Hur som helst, vi har alla hamnat i olika situationer i livet, så är det ju bara!

Nog pladdrat om detta. Väntar fortfarande på att ventilationssnubbarna ska dyka upp, men inte sätt röken av dem ännu i alla fall. Vid 16-tiden bär det av till en liten håla nån mil (eller hur långt det nu är) utanför stan. Jag, mams och en av alla syrrorna ska ju åka och hälsa på lillasyster, bl.a Lär nog, om jag får tillfälle, fotografera hennes sötnosiga katter + kanske man även hinner träffa en av mina äldre systrar med familj. Lär väl även bli utskickad i lillasysters trädgård för att plocka äpplen och päron... Kan ju inte precis påstå att jag längtar efter denna aktivitet, då det förmodligen hunnit skymma på rätt bra + att nog ingen av de andra ämnar lyfta ett finger för att hjälpa till, men får se hur det blir! :-)


Av Veronica - 5 oktober 2009 23:55

Fast kom just på att den kanske inte sitter riktigt så lågt som man kanske ska + att jag ju inte skrivit något om räddning vid fara. Hm, kanske får göra om den vid tillfälle, även om det för min del är givet att även katterna ska räddas om något händer... Men är kanske naivt att tro att alla tänker så... Hur som helst, är ändå nöjd med resultatet! :-)

    

Av Veronica - 5 oktober 2009 23:35

...och snart dags för bingen igen! Attans vad dagarna går fort, FAST man inte har något jobb! Men finns ju annat att fördriva tiden med, som tur är!

Ang. förra inlägget om min skylt:
Jag satte denna skylt lågt, några centimeter över brevinkastet. Är ju A4-ark, eller kanske till och med A5, då jag klistrade ett A4-ark på ett något större och färgglatt papper! Kan fotografera det och infoga i nästa inlägg!

Är evigt tacksam att jag var hemma förra vintern, när vi hade brand här i huset. Hade känts fruktansvärt om man inte varit hemma och behövt oroa sig för katterna, vilket jag garanterat hade gjort! Och självklart vill man ju som djurägare såklart att även ens gosisar ska räddas om det uppstår någon slags fara! Men hoppas ju i alla fall att det inet ska ske igen. Går ju dock aldrig att gardera sig helt emot detta, men ändå... Nu har jag ju både skylt och transportburar i alla fall!


Nog om detta!

Cyklade förut 1 km på ny rekordtid (för min del i alla fall) 5,14 minuter! 15 kalorier brända. Tog nog ut mig lite för mycket dock, för var rejält trött efteråt. Dessutom har förkylningen jag känt av inte helt gått ur kroppen, så nästa gång jag entrar cykeln så lär det bli i ett något lugnare tempo! :-)

I morgon ska jag, mams och yngsta storasytern åka och hälsa på lillasyster och kanske även en av våra andra äldre systrar, om det hinns med och de är hemma. Dessa båda systrar bor nästan grannar! Vi ska även plocka med oss lite äpplen och päron, innan de bilr totalförstörda. Kul att komma i väg och träffa lite syskon. Faktiskt är det annars så att vi mest träffas vid olika fester, ceremonier och tillställningar. Är väl bara så det blir, helt enkelt. Fast några av syskonen träffar jag liiite oftare i alla fall och det är ju kul! :-)


Nej, dags att krama kuddisar och kattisar ett par timmar. Tänkte försöka masa mig upp i ottan, då de ju ska komma och kolla ventilerna antingen i morgon eller på onsdag, och de ju kan dyka upp redan vid 8-tiden - burr... :-)

Så, natti, natti på er!

Av Veronica - 5 oktober 2009 12:59

Kanske inte direkt från en klarblå himmel, men ändå... :-)

Planer för dagen är att gå och handla lite nödvändigheter lite senare, när jag fixat skörden på FarmVille! :-) Blir ju en liten promenad i samband med denna aktivitet - inte helt fel!

Mer då? Tja, har gjort en liten skylt som jag hängt upp på min ytterdörr. En skylt som talar om att jag inte bor själv i min mysiga lya. Dels har jag länge tänkt göra något dylikt, så folk vet om att det finns katter här, ifall man inte är hemma och det skulle vara något! Dessutom ska det visst dyka upp några snubbar i morgon eller onsdag och kolla ventilationen i våra lägenheter och de vill gärna veta om det finns några husjur och så... Så vill man ju såklart gärna visa upp sina sötnosisar för allmänheten, så valde ett charmigt kort, där de ligger tätt intill varandra och bara är... Om jag får koll på hur man lägger in bilder, så bifogar jag aktuella bild i slutet av detta inlägg! :-)

I övrigt är det väl som vanligt - tar dagen lite som den kommer, helt enkelt! :-)  

Av Veronica - 4 oktober 2009 22:55

...och slösurfar lite, innan läggdags. Bakom mig i TV-soffan ligger mina båda flingungar och myser. Funderar starkt på att göra dem sällskap en stund och kanske passa på att kolla om det är något sevärt på TV. Annars blir det väl att fortsätta lyssna på boken och krama kudde... Suttit vid datorn rätt mycket i dag, så är nog dags att göra något annat nu! Ska bara fixa klart detta inlägg, kolla runt lite på andra bloggsidor och även kolla mailen, så... Hm, ska bara... :-)

Ny vecka startar i morgon och några små aktiviteter har jag väl tänkt ägna mig åt i alla fall. Hälsa på lite syskon ev. i A-rum på tisdag. Mams har nämligen blivit lovad äpplen av lillasyster! :-) Så är det tvättdag på fredag och ev. umgås med en annan syster! Hm, säkert något mer, som jag dock inte minns just nu! Ska även börja cykla igen lite lätt, hade jag tänkt! Har dock fått rätt bra träning under veckan som gått, då jag knatat mycket upp och ner för trappor. Gör ju en hel del, har jag märkt! :-)


Nej, nu får det vara slutklottrat för i dag! Ha en fortsatt trevlig (om än ack så kylig) söndagkväll!

Av Veronica - 3 oktober 2009 20:06

...springer omkring här runt benen på mig och leker med något... Eller så är det bara lite race på G, som så ofta... Vet inte vart bästisten Kim gömt sig, men med tanke på det riktigt dystra höstvädret så har hon förmodligen kurat ihop sig någonstans, där det är varmt och skönt! Funderar på att göra detsamma snart. Kanske titta lite på TV eller nån film.


Usch, riktigt mörkt, ruggigt och regnigt ute nu. Riktig höst... Burr! Som jag väl skrivit tidigare här - gillar inte alls denna årstid något vidare, men som med allt annat tungt så ska man igenom det, så är bara att köra på, göra det bästa av det hela och gilla läget! Har ju en hel del ljuskällor i min lägenhet - kanske läget för lite myslyse - brukar pigga upp lite! En bra film eller bok på det + lite kattspinn i örat och Veronica är mer än nöjd igen! :-)

Av Veronica - 3 oktober 2009 13:53

Känns lite som att det är läge för detta i alla fall. Jag menar, klockan närmar sig två på dagen, det regnar och är svinkallt ute och jag har inget inplanerat. Tar visserligen ingen tid att slänga på sig lite paltor, men ändå... Så mysigt att bara vara som man är, kort och gott! Okammad, osminkad (fast använder ju inte smink annars heller) och dan... :-)

Nej, ska givetvis klä på mig snart, men har inga som helst planer på att sticka nosen utanför dörren. Visst, det FINNS inget dåligt väder, bara dåliga kläder... Men OM man nu inte BEHÖVER gå ut, varför göra det då? :-)


Nej, är väl som sagt tajm att svida om, även om tiden ju går fort och det vips är dags att krypa i säng igen...

Av Veronica - 1 oktober 2009 16:06

Såg att denna funktion fanns + att jag sett kompisar som skaffat, så då vill ju såklart inte jag vara sämre! :-)

Så om ni känner för att krafsa ner en liten hälsning eller dylikt i min gästbok så är det fritt fram nu! :-) Ska nog testa flera nya funktioner på denna blogg, men bäst är ju att ta en sak i taget! :-)

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5 6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<< Oktober 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Flingunges gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards