Alla inlägg under juli 2009

Av Veronica - 8 juli 2009 14:13

Vädret just nu?

Mulet, men uppehåll


Du befinner dej?

Sitter vid min dator


Har du semester nu?

Är ju sjukpensionär tills vidare, så har ju "semester" för jämnan


Badat i år?

Nej, inte utomhus i alla fall


Vad ska du göra i sommar?

Åka på en rekreationsvecka till Almåsa kursgård utanför Stockholm 12-20 juli och sedan åka på en endagarstripp till Kalmar den 22 juli. I övrigt har jag inget särskilt planerat! :-)


Grillat än?

Nej, inte så överdrivet förtjust i grillat, men någon gång ibland är helt okej


Vem står vid grillen?

Vem som helst, förutom jag då


Spelat kubb?

Nej, aldrig förstått det roliga i detta spel


Fiskar du?

Nej, men äter gärna fisk! :-)


Vem fick du mess av senast?

Tror det var från en av mina systrar


Vad gjorde du i går?

Fikade med en bekant på stan, bl.a


Vad ska du göra om en stund?

Pyssla lite vid datorn och sedan ev. fortsätta lägga över videoklipp från kameran till DVD-skiva


Gick du upp tidigt i dag?

Kan jag inte direkt påstå


När somnade du?

Ganska sent, faktiskt


Vem fick du puss av senast?

Dina, tror jag :-)


När hade du sex senast?

Tja, när var det... Tror det var någon gång i slutet av 1800-talet, i mitt förrförra liv... *suckar ironiskt*


Hur är du klädd nu?

Är lagom klädd för det klimat som råder just nu


Fryser du?

Är ju synd att påstå


Frukost i dag?

Mams hembakade tekakor och kaffe 

Av Veronica - 8 juli 2009 14:01

Inte gjort så värst mycket sedan jag vaknade nån gång efter tio. Har sista boken i serien om Martin Beck i Daisy'n - "Terroristerna". En av de bästa, enligt mitt tycke. Filmen som gjorts, baserad på denna bok heter "Stockholm Marathon" och är också klart sevärd!


Ska pyssla lite med diverse småprojekt på datorn och även fortsätta lägga över videofilmer från videokameran till DVD-skivor! Men blir som sagt en stund vid datorn först.


Blir nog en rätt lat dag i dag, men sedan blir det väl desto mer att pyssla med resten av dagarna innan det bär av till 08-land på söndag! :-)


Av Veronica - 7 juli 2009 10:50

Syftar på detta med Michael Jackson och hans bortgång. Bara suckade irriterat härom dagen när jag läste löpsedeln på en av de två större här i landet. "Michael Jackson begravs utan hjärna". Och? Spelar det egentligen någon som helst roll? Blir så trött... Nu läste jag inte själva artikeln, men orkar bara inte... Det ÄR tragiskt att han dog på det sätt han gjorde, men inte direkt sensationellt eller så... Riktigt råäckligt när media skor sig på en människas olycka, tycker jag!


Hur som helst, snart ska jag kvista i väg till stan och träffa en väninna för en fikastund och kanske en sväng på stan, om det hinns med. Molnigt och smådystert även i dag, men uppehåll just nu i alla fall. Skulle tro att regnet behagar anlända när undertecknad är på väg till centrum! Men är bara att klä sig därefter och se glad ut!


Till Nettis:

Hej, hej! Kul att du läst i min blogg! Ha en kanonbra dag och hoppas solen lyser lite på dig i alla fall. Här har den tagit en liten paus just nu i alla fall... :-)


Till Julia:

Helt enig med dig. Just dessa tre eminenta skådespelare du nämde är mina absoluta favoriter, vad gäller inläsning av ljudböcker! Särskilt deckare då... :-)

Skickar ett gäng kramar och nosbuffar tillbaka till er från mig och mina gosisar, som just nu är på bushumör, märker jag! :-)


Av Veronica - 6 juli 2009 17:23

Ända sedan i natt har det regnat nästan hela tiden, med några korta pauser bara. Det behövs och det är svalt och skönt, så tänker inte klaga över det. Bara det inte fortsätter så resten av sommaren... :-)


Haft en toksömnig dag. Sov riktigt länge och har sedan mest suttit här vid datorn och pysslat lite. Känns helt klart som en dag då man med gott samvete och om man har möjlighet till det kan krypa ihop under en varm filt och antingen spela spel, kolla på film eller bara avnjuta en bra bok. Det sista är vad jag gör just nu. Lyssnar på "Det slutna rummet", nummer 8 i serien om Martin Beck och c/o. Inläst av den eminente skådespelaren Torsten Wahlund. :-) Även resten av min dag har jag tänkt att inte göra många knop. Bilr nog att fortsätta pyssla lite vid datorn, alternativt kolla på någon film eller så!


Av Veronica - 6 juli 2009 00:52

...att stämma träff med John B igen, men måste bli tillräckligt sömnig först.


I dag har det varit underbart svalt och skönt ute. Under 20 grader, skulle jag tro och jag har toknjutit! :-) Får gärna vara svalt resten av sommaren, eller i alla fall inte så äckelkvavt som det varit ett tag nu. Självklart även soligt och så, så man får extra energi, nu när det händer ett och annat i ens liv. För nu verkar det som att jag även ska med på en endagsresa till Kalmar bara några dagar efter att jag kommit hem från min Stockholm/Almåsa-vecka! Resan är hittills bara på planeringsstadiet, men lär nog bli av i alla fall. Låter kul - inte varit i Kalmar på väldigt länge heller. Eller om det blir Linköping, men hellre Kalmar. Skulle visst vara billigare också, och allt som är billigt är ju mer än bra! :-)


Nej, dags att krypa i säng snart! Sussa gott på er alla och god natt!


Av Veronica - 4 juli 2009 23:34

 Ja, jag VET att jag är supergnällig nuförtiden, men trots att det blivit något svalare ute, så är min lägenhet fortfarande äckelkvav och dan... Svårt att sova och ens vara där och duschen är favoritstället just nu i alla fall. Undrar nästan lite om det är något fel på ventilationssystemet eller så... Jag menar, på vintern är det nästan för kallt ibland för att man ska vara riktigt nöjd. Kanske dags att vaktmästarna tar sig en koll.... Alternativt får jag börja spara till en takfläkt till nästkommande sommar. Eller önska mig en i julklapp...


Annars då? Jodå, tack som frågar... :-) Det mesta flyter på just nu, inte bara svetten... Och räknar fortfarande ner till Stockholmsresan, som blir av om en dryg vecka. Planer innan dess är fika på stan med en bekant på tisdag, hälsa på äldsta systern på torsdag och tvätta på lördag. Annars tar jag dagen som den kommer, som så ofta! Och sjunker temperaturen bara något, även inne, så lär allt bli kanonbra! :-)


Av Veronica - 4 juli 2009 13:20

Det sägs vara svalare i dag, men inte märks det här i alla fall... Önskar jag haft en fläkt i alla fall. Snart dags att gå ner till tvättstugan och slänga i de två maskiner jag lyckats få ihop under veckan. Men ska ta en svalkande dusch innan dess - ska bli så skönt!


Gårdagen var förresten riktigt trevlig. Jag, mams och M var ju och hälsade på hos min lärarinna från klass 1-6. Kul att se henne igen och hon verkar riktigt pigg och kry, trots en ålder på över 80... Men man kan ju för all del vara pigg även när man blivit gammal, så... Vi bjöds på fika och framåt kvällen, innan vi åkte hemåt så fick vi även äkta vaniljglass med jordgubbar. Somrigt och mycket välsmakande. Vädret var mulet och det både regnade och åskade en del, men hade gärna önskat något svalare väder, än vad som var fallet. Skulle inte klaga om temperaturen var under 20 just nu - man kan ju faktiskt klä sig varm, om man är frusen, men hur lätt är det att klä sig för denna äckelvärme...


Nej, dags att lämna datorn för en stund och dels duscha, dels plocka iordning tvätten!


Hade förresten planer på att köra ytterligare en godisfri månad nu i juli, men fick smaka en chokladpralin i går, så får bli i augusti eller september istället. Jag menar, en godisbit är ju ändå en godisbit för mycket, om man nu bestämt sig för att inte äta NÅGOT godis alls... :-) Nåja, hur som helst, klarar mig utan godis, oavsett om jag bestämt mig för att hålla upp en tid, eller ej. Men är ju lördag i dag, så får se om det blir i alla fall något senare i dag. Känns dock inte så just nu...


Av Veronica - 3 juli 2009 10:45

Hade inte planerat något speciellt i dag och så ringde min "gamla" lärarinna från låg och mellanstadiet förut och undrade om inte jag och mams ville koma ut till henne på e fika och en pratstund. Självklart tackade vi ja! Var så länge sedan vi sågs och hann pratas vid närmre. Bara träffats nån gång då coh då t.ex i affären. Så ska verkligen bli jättekul. Hon tillhör dessutom en av mina absolut bästa och snällaste lärarinnor, så... :-) Även M, min brorsdotter ska följa med.  Hon lär nog dyka upp är när som helst... :-)


Annars är det fortsatt kvavt och äckelvarmt här och jag bara toklängtar efter svalare luft och kanske en rejäl regn och åskskur, så luften rensas. Jag klarar mig så bra så med en temp runt 20-25. Kan kännas somrigt ändå!


"love"

Kolla min presentationsinfo! Där står det hur gammal jag är! Ha en bra dag!


Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4
5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30
31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Flingunges gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards