Alla inlägg under maj 2009

Av Veronica - 12 maj 2009 20:25

Om en dryg timme ska hon försöka fixa en finalplats åt Sverige i ESC-semifinal 1! Givetvis laddar man upp med "La voix" i lurarna precis nu! En låt som bara växer allt mer! Frågan är dock hur Europa ställer sig till detta bidrag. Ska man döma av vad media skriver är det tokkört, men återstår att se!


Heja Malena, gå upp på scen och gör ditt bästa - mer kan man inte begära!


Av Veronica - 12 maj 2009 14:18

Precis som jag misstänkte så var det scartkabeln som inte satt i ordentligt i själva TV:n, men nu är det fixat och digitalboxen fungerar igen! Alltid så skönt när saker och ting har en enkel lösning, som till och med en oteknisk tjej som jag klarar av att åtgärda! Dags att återgå till TV:n nu och en stund med min senaste favoritinvestering - kombin! :-)


Av Veronica - 12 maj 2009 13:05

I går kväll fick jag för mig att flytta om lite på TV-hyllan, .d.v.s. flytta min digitalbox från att ha stått ovanpå kombin till en mer enskild plats, mest p.g.a att jag inbillade mig att det kanske inte var så bra att den stod där. Och vad händer? När alla kablar och sladdar väl är isatta igen så visas det ingen bild när jag startar digitalboxen...


Jag ringer då till Telia och de föreslår att jag ska kolla scartkablarna igen, d.v.s ge mig in och rota bakom TV:n bland alla sladdar, när jag knappt ser vart var och en sitter... Har en smått överdriven respekt för ström och dylikt också och man vill ju inte riskera att få sig en stöt så man aldrig tittar upp mer...


Dock har mams lovat att komma ner och hjälpa mig dra ut TV-bänken, så vi kan kolla ordentligt om allt sitter där det ska. VILL så gärna få ordning på det hela, UTAN att behöva ringa efter hjälp (brorsan). Kan ju faktiskt vara så att det bara är en sladd som hoppat ur eller något, för digitalboxen fungerade hur bra som helst INNAN jag började rumstera om... *suckar*


Hur som helst, håll gärna tummarna för att otekniska Veronica ändå till slut lyckas fixa till det hela...


Av Veronica - 11 maj 2009 18:06

...att jag egentligen inte har tid att blogga numera. Allt pyssel med min nya kombi tar mycket tid. Men är väl så det är i början, när man skaffat sig något som är kul, nytt och användbart på många sätt och vis!


Haft en bekant på fika här i dag + cyklat 1 km på 6.08 minuter! Ska snart återvända till TV:n igen och är dessutom rätt mörkt på himlen, så möjligen kan det vara åska på G - känningar av det i alla fall i form av begynnande huvudvärk. Så ha en fortsatt bra kväll, vad ni än företar er!


Av Veronica - 10 maj 2009 18:29

...efter vinst med 4-2 mot jenkarna! 


Matchen var väl okej, även om amerikanerna flippade ur lite på slutet och betedde sig småbarnsligt. Bad loosers, helt enkelt! Helt okej med en medalj såklart, även om guld alltid är det som räknas! Men tids nog så...


Tror ryssarna försvarar guldet, men hoppas lite på Canada i finalen senare i kväll. Vet inte varför, men så är det... 


Cyklade 1 km förut på tiden 5.26 I övrigt har det varit en lugn och slapp söndag här! Lär nog fortsätta så resten av dagen också! 


Av Veronica - 10 maj 2009 10:20

...men inte alltför trist väder ändå, verkar det som. Dock inte varit ute något, men verkar lagom svalt och skönt i alla fall!


Senare i eftermiddag ska Sverige försöka knipa bronspengen mot USA. Ser det väl i och för sig inte som en omöjlighet, men spelar egentligen ingen roll! Kampen om guldet är ju förlorad, så... Fast man kan ju alltid hoppas att de ändå vill avsluta det hela på ett bra sätt och gör sitt bästa!


I övrigt blir det nog en fortsatt lugn söndag här. Har lite att sysselsätta mig med, som inte känns alltför ansträngande. Lika bra att börja ladda inför veckan som kommer också. Särskilt nästa helg lär ju blir i alla fall rätt intensiv, men förhoppningsvis både kul och givande! :-)


Nej, dags att äta frukost!


Av Veronica - 9 maj 2009 20:18

...från kalaset och det var trevligt, precis som det brukar vara! Syskonbarnet blev glad för alla presenter han fick! Var både pengar och diverse teknikprylar. Sådant han önskat sig, helt enkelt!


Till fikat bjöds det på kaffe eller juice (kaffe för undertecknad), hembakad bulle, kolakaka (småkaksvarianten) drömtårta och schwartzwaldtårta. Eftersom det ju VAR kalas så åt jag av allt! Dock knappt tittade jag åt godis och jordnötsskålen som också ställdes fram! Var ändå inte lockad att ta en endaste bit!


Var som sagt ett trevligt kalas! Resten av kvällen blir lugn. Ska pyssal lite vid TV:n tror jag! Kolla upp en del funktioner på nya kombin och så...


Ha en fortsatt trevlig lördagskväll!


Av Veronica - 9 maj 2009 13:24

Fast är först om några timmar vi ska i väg till ett syskonbarn som fyller "moppe" i dag! Av mig får han pengar och ett grattiskort och jag tror det blir uppskattat! Dels är det lite svårt att köpa presenter till tonåringar, tycker jag i alla fall, dels ska de på utlandssemester i sommar, så då lär nog pengar komma väl till pass! För övrigt tillhör han de jag känner som ALLTID visar tacksamhet för det han brukar få! Ordnar sig!


Gick ju käpprakt och h-e i hockeyn i går. Är tyvärr inte förvånad, då jag ju inte direkt tycker att Sverige bjöd till ordentligt. Den där inbyggda respekten för Canada finns kvar där än - den överdrivna respekten alltså! Hur som helst, i morgon är det match om bronset som gäller. Å ena sidan vill man ju såklart att Tre Kronor ska vinna, men samtidigt bara älskar jag USA's nationalsång - är nog den överlägset finaste i hela världen, tillsammans med Englands "God save the queen"! Bara ryser när jag hör den... :-) Ja, ja, vi får väl se hur det går...

Nu ska jag surfa vidare en stund till, men ha en fortsatt mysig lördag!


Förresten, upplevde årets första åskväder i natt, eller vad man nu ska kalla det hela... Typ tre knallar och så inget mer, men åska var det ju hur som helst! Lär nog inte vara sista gången detta år man hör åskan!


Over and out for now!


Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Flingunges gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards