Alla inlägg under december 2008

Av Veronica - 23 december 2008 20:25

...pysslar jag med just nu, .d.v.s att jag ska fixa två julklappar till via datorn till syrranoch mams! Skulle även hjälpt mams att göra julgodis, men hur kul känns det, med lätt öm hals och rinnande kran... Hoppas och tror hon orkar o hinner göra det på egen hand. Men ska snart upp till henne och hålla henne sällskap i alla fall!

Min brorson var hos mams från igår till i eftermiddags. Fick lite spel av honom till mitt PS2! Så nu har jag ytterligare några att spela vid behov. Kanske inte blir så mycket av just ikväll, men kommer ju fler dagar... I och med att jag ju inte är direkt kry så blir det nog gott om tid att bara sitta under en varm fleezepläd i soffan och spela spel eller kolla film den närmsta tiden... Och då är det ju som sagt bra att ha lite att välja emellan.

Nej, dags att pyssla klart med julklapparna, så DET blir färdigt nån gång... Ser ganska mycket fram emot morgondagen, dels för att vi blir några stycken, men ändå blir det lagom lugnt och mysigt. Hoppas även på att i alla fall något jag önskat mig finns i något av de paket man får... :-) Hoppas även såklart att jag mår lite bättre och i alla fall inte helt tappat smaken...

Av Veronica - 22 december 2008 11:43

Redan hunnit slänga i två tvättar + varit hos tandis och betalt en skuld. Så nu är kontot nollat där, tills jag får räkningen efter att han rotfyllt och pysslat om min tand i vår. Men ordnar sig! Tänker lägga undan lite pengar till den räkningen varje månad!

Väntar på att en bekant ska komma på fika och sedan ska jag till affären och göra en del ärenden. Ingen vila här inte, fast det nog är vad jag mest skulle behöva just nu, för min onda hals skull! Kanske blir lite lugnare i morgon dock - mest lite småsaker som ska göras, julklappar som ska slås in och så... Sådant som väl tillhör dagen före julafton!

Kanonfint väder här även i dag och man blir så glad av det - att i alla fall några dagar få slippa en grå, trist, mest regnig dager, som nästan känns som skymning... Blir i alla fall på tokbra humör av solen och det känns så bra! :-)

Nu ska jag förbereda fikat, så får ta en paus från bloggandet... :-)

Av Veronica - 21 december 2008 19:14

Nästan precis nyss hemkommen från syrran och pepparkaksbaket. Var riktigt muysigt, även fast flera av mina kakor blev lite för tjocka för min smak. Men några fick jag med mig hem i alla fall! :-) Ska ha en bekant på fika i morgon, så då får man väl se huruvida det smakar eller ej med hembakat!

Var förbi affären på hemvägen och handlade lite sen middag - blir stekt kyckling och pommes. Är hungrig, trots att halsen börjar ömma och kännas tjock igen. Vore så trist att bil sjuk nu, lagom till jul, fast jag annars inte bryr mig lika mycket om denna högtid längre. Vi blir i alla fall några som firar jul ihop i år. Jag, mams, lillasyster med sambo och brorsan med sina två goa ungar. Min svägerska, som jobbar inom vården, jobbar julafton från kl 13-21! Mysigt med lite folk i alla falll. Känns lite mer traditionellt då också! :-)

Ska slösurfa en stund nu, tills maten blir klar. Blir nog sedan att jag lägger mig tidigt. Känner mig ju inte helt kry och har en hel del som ska göras i morgon. Gå till tandis och betala en räkning, fika, tvätta och handla mer mat till julbordet! Puh, men blir ju lite vad man gör det hela till också, så blir nog bra!

Ha en fortsatt trevlig kväll!

Av Veronica - 21 december 2008 11:43

Vaknade och var riktigt öm i halsen, men nu har det släppt. Känner bara lite grann... Men har ju som sagt känningar av en förkylning, så är väl en sådan på G!

Ska om en liten stund ta bussen till äldsta systern och baka pepparkakor. Skulle åkt redan för en stund sedan, men de ville hinna göra sig iordning ordetnligt först, så får bli nästa tur... :-)

Strålande vinterväder här också, med sol och klarblå himmel. Bara några minus + en del snö som fattas, men man kan ju inte få allt. Underbart med sol i alla fall - man blir verkligen på riktigt bra humör då!

Nej, ska snart logga ut igen. Bara slänga in en liten lista till - har några fler på lager, men tar em lite då och då!

Av Veronica - 20 december 2008 20:09

Haft lite känningar av halsont idag, men ytterst lite, så förhoppningsvis bryter det inte ut något! Skulle ju vara typiskt nu, lagom till jul och så... Ja, ja...

I morgon ska jag till syrran och baka de där pepparkakorna som vi pratat om sålänge, såvida jag inte mår sämre, får feber eller så... Men blir nog av. Kul att aktivera sig lite också! Även systersonen och hans bästa vän ska vara med, så lär nog ta med både digital och videokameran... :-)

Nu ska jag upp till mams och fika + kolla på Saltkråkan! Jag ÄR verkligen riktigt svag för Astrid Lindgrens böcker och filmer, det bara är så. Men är ju långt ifrån ensam om detta.... :-)

Av Veronica - 19 december 2008 18:01

Varit en rätt fullspäckad dag. Faktiskt haft så mycket att göra att jag inte hann kvista förbi tandis och betala skulden. Men gick lika bra att göra det på måndag, så det ordnar sig!

Träffade en väninna och hennes bägge söner i förmiddags. Vi fikade på stan, tog ut pengar, lämnade tillbaka böcker på biblioteket och så köpte jag ännu en transportbur, så mina gosnosisar nu har varsin! Mams betalade den ena! Gulliga hon! :-) Sedan åkte vi och storhandlade. Blev något dyrare denna gång än annars, men dels delar mams och jag på kostnaden, dels är det ju snart jul och då blir det ju lite extra käk. De varor som bör vara så färska som möjligt ska jag köpa på måndag eller ev. tisdag.

Varit mulet och regnigt väder hela dagen, vilket väl inte gör en direkt pigg elelr så, men annars är jag på riktigt bra humör! Skönt! :-) Ska titta på film senare med mams! I övrigt blir det en riktigt lugn fredagskväll!

Av Veronica - 18 december 2008 16:42

...införskaffat en av två transportburar till mina kära sötnosisar. Den är mörk och ljusgrå och åtminstone Dina har redan bekantat sig rejält med den. Ville knappt gå ur den, när hon väl kommit in... :-) Kim är lite mer skeptisk, men ordnar sig nog! Mams ska köpa den andra åt dem i julklapp - priset är för närvarande sänkt till 99 kronor. Tror den kostar strax under 200-lappen annars... Gäller att passa på nu innan jul! Och så kan jag ju inte skylla på att jag inte har nånstans att ha dem, när jag ska iväg och kastrera dem vid nåt tillfälle. Får spara undan pengar till det, så lär inte blir före nästa höst, men det SKA bli av i alla fall!

Varit över natt  hos äldsta systern också. Var ju barnvakt i morse och tyckte jag lika gärna kunde åka till dem dagen innan, mest av bekvämlighetsskäl, ska erkännas, men ändå! Är dock hemma igen nu sedan drygt 2 timmar!

I morgon ska nog jag och en väninna iväg och storhandla lite och på söndag är det nu tänkt att den så länge planerade pepparkaksbakningen ska bli av. Får se hur det blir, men ordnar sig nog!

Blir en slö torsdag hemma, känner jag - lite TV senare bara, men inte alltför ansträngande! Får väl slösurfa lite en stund först!

Av Veronica - 17 december 2008 15:48

Riktigt råkallt ute, ser det ut som i alla fall! Lätt dimmigt och allmänt grått och trist, men hör ju till årstiden!

Pratat en stund med en kompis i telefon idag. Kändes lite som förr, när vi antingen ringde eller också träffades och bara pratade på om allt och inget. Vi diskuterade bl.a en snubbe hon var lite intresserad av för några år sedan. Hon hade honom på MSN samtidigt som vi pratade. Blir förmodligen en trepartsdiskussion där nån dag. Intressant... :-)

Ska snart iväg till syrran, ska vara barnvakt åt min systerson i morgon förmiddag, när hon är hos tandis, så för att slippa kliva upp i ottan så bestämde vi att jag ju lika gärna kunde sova över, så...

Efter detta inlägg följer en ny lista, som jag hittade på Mimosas blogg... :-) Är som sagt lite smålöjligt förtjust i dylika, så... :-)

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5 6 7
8 9 10 11
12
13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< December 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Flingunges gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards