Alla inlägg under december 2008

Av Veronica - 28 december 2008 20:02

Nu är det mina skivor med klassisk musik som ska fixas till lite. Är aldrig svårt att hitta saker att pyssla med... Har ju mina små projekt mest hela tiden! :-)

Svar till Carro:
Kanske stämmer, ang. smällare och Kims rädsla, men är i så fall inget medvetet beteende från min sida! Var rädd för smällare som barn, men är det inte längre. Men kanske man ändå kan tycka att de i alla fall kunde trappa ner lite på allt smällande eller nöja sig med att bara smälla under nyårskvällen! Finns ju de, såväl djur som mnänniskor, som mår betydligt sämre än Kim av skiten! Men är ju bara min personliga åsikt!

Av Veronica - 28 december 2008 12:52

Hittills inte gjort så mycket idag. Käkat frukost, tvättat mig och även hunnit spela lite TV-spel. Blivit mycket sådant den senaste tiden. Men har man ett så är det väl lika bra att använda det. Orkar inte så mycket annat just nu ämdå. Förkylningen börjar väl så sakterliga släppa, men lite öm i halsen är man ju än + att jag hostar en del. Är ju sådant som hör till dock.

Blev lite godis igår trots allt, men åt inte upp allt. Är helt enkelt inte gott med godis längre, även om man kan känna suget ibland. Bara bra i och för sig, men ändå... Känns lite i efterhand som det var en onödig utgift, särskilt med tanke på att jag inte har mycket pengar kvar alls på kontot. Men det får gå! Har inga direkta utgifter jag ska ut med innan nästa utbetalning i mitten av januari!

Planer för dagen har jag inte heller. Tänkt hålla mig inne idag och imorgon, för att sedan ge mig ut och handla på tisdag. Mams och jag ska väl ha något gott att käka på nyårsafton. Lär bli en lugn sådan, som vanligt. Vi är inte bjudna någonstans + att det egentligen kvittar vilket. Känns som att nyårsafton mest är fest, fylla, parmiddagar och hångel på balkong vid tolvslaget. Men man får ju göra det bästa av det ändå, om man nu råkar vara singel och dessutom trivs bra med det! :-) Vill dessutom helst vara hemma, i och med att Kim är skotträdd. Hon har varit det sedan hon var unge och hon blir lätt orolig av alla jävla smällare och annat skit som måste användas i dessa tider.

Fy, vad bitter jag verkar, märker jag, men så är det absolut inte! Bara skriver ner mina åsikter om saker och ting! Brukar ju ha en förmåga att tycka och tänka en hel del, på gott och ont! Sådan är jag, helt enkelt!

Nog bloggat för denna gång, ha en fortsatt 3-vlig söndag!

Av Veronica - 27 december 2008 14:30

Fast noll snö än så länge, tyvärr... Men så underbart att få se solen igen - var några dagar sedan sist! Tror man liksom njuter lite extra av denna himlakropp så här års, när det annars mest är mörkt och trist ute... Fattas bara ett mer vintrigt landskap, så... Men man kan ju som bekant inte få allt...

Inte gjort många knop idag heller hittills, men funderar faktiskt på att bege mig ner till närbutiken och köpa i alla fall något gott. Är ju dock fortfarande rätt snuvig, så frågan är om jag känner smaken över huvud taget. Liiite onödigt att handla godis, utan att känna vad det smakar. Får se hur det blir - är ju ingen direkt riksolycka OM det inte blir av alls... :-)

Har förresten glömt skriva att en väninna fick en son den 18:e. Han ska heta Maximilian! Anledningen till att jag nämner detta är för att vi är släkt på långt håll. "Max" mammas farmor och min mamma är kusiner! Så är det med det...

Får se vad jag ska hitta på resten av dagen, förutom eventuellt godisshoppande...

Av Veronica - 26 december 2008 23:17

Närbutiken hade stängt, så blev inget godis. Lika bra det, för den delen! Käkade macka, lite julskinka, rökt korv och frukt hos mams istället. :-)

Fortfarande feber dessutom. Sitter välklädd men fryser ändå och har inga fönster öppna, så... Min lägenhet är i och för sig rätt sval (FÖR sval, enligt en del), men inte så att jag brukar frysa så här mycket... Helgen lär med andra ord forrtsätta i ett lugnt tempo.

Mitt kära favoritlag vann dessutom sin match på Hovet mot semidanskarna med 3-1 efter en härlig vändning på bara drygt 4 minuter från 0-1 till 3-1 i andra! Riktigt skön seger! :-) Lite moral finns det allt kvar, tack och lov! Hoppas formen håller i sig, så är de snart över strecket igen, men är ju det man får se redan nästa match...

Tror jag ska återvända till TV-spelandet nu en stund och sedan försöka sova. Dock ingen tid att passa i morgon, så är ju rätt lugnt ändå....

Av Veronica - 26 december 2008 01:37

...och ska snart kolla på Cityakuten på 8.an Funderar på att kanske testa TV-spelet jag fick i julklapp. Kom mig aldrig för med det förut - dök upp annat jag ville få gjort! Blir ju så ibland!

Känns som jag har lite feber igen, så ska leta upp en varm filt och kura lite i soffan en stund... Blir sängen efter jag kollat klart på TV, och lär nog få besök där rätt omgående. Har en gosboll som gärna lägger sig vid mina fötter under täcket och en annan som brer ut sig bredvid mig, förnöjt spinnande... Sååå tokmysigt med katter - skulle vara överjävligt, sjukt ensamt och trist utan dem...

Av Veronica - 25 december 2008 15:48

...har jag pysslat med under eftermiddagen. Precis klar. Satt och gjorde om min kommande och preliminära årsbudget för 2009. Januari lär bli rätt trist ekonomiskt, men sedan ser det något bättre ut i alla fall! Förutom de fasta räkningarna, som typ hyra, el, telefon, mobil, digital-TV och bredband räknar jag även med skulder, matpengar, ev. födelsedagar och dylikt. De räkningar jag inte vet exakt summa på brukar jag lägga till några kronor extra. Bra att göra så, då man ju, om man har tur, kanske får lite extra över.

Hatar att vara skyldig folk pengar. De få som detta gäller just nu önskar jag att jag kunde betala tillbaka till bums, men måste ju ha de få hundralappar jag har kvar på kontot nu till mat och andra absoluta nödvändigheter! Dock ska jag trappa ner ytterligare på godis och sånt fr o m nyår. Redan börjat, men funderar faktiskt på att äta noll godis under hela månaden. Känns i nuläget som detta inte lär bli något större problem, förutom kanske när chokladsuget sätter in vid nästa period. Men får lösa detta då!

Vet inte hur den fortsatta dagen blir. Blir nog TV till kvällen och kanske ska ta och testa mitt senaste TV-spel - det jag fick i går av syrran! Väntar med iver på det paket som ej hann komma innan jul. Tror och hoppas så på att det är det jag tror att det är... :-) Men å andra sidan blir jag oftast glad för det jag får, oavsett vad det är!

Av Veronica - 24 december 2008 23:52

Men dock skönt att den snart är över.

Vi hade visserligen hur trevligt som helst. Åt god mat, kollade in Kalle Anka, öppnade paket och spelade Buzz! Men som sagt, är helt okej att det snart är vanlig vardag igen... Några helgdagar till bara + trista januari, men sedan... Snart är det ljusare om dagarna!

Mina julklappar:
En kökshandduk
Ett blårutigt bäddset
En blå skål + en påse godis
Dusch och badcréme
Persikoparfym
Ett PS2-spel

Ska få en julklapp till av min lillasyster, så fort den kommer hem! Jättenöjd med alla prylarna! :-)

Att jag ändå känner mig lite låg beror på saknad av pappa + att jag nog har feber också. Så juldagen blir det nog att tillbringa nerbäddad, med en bra film och/eller TV-spelet. Tänker i alla fall inte göra många knop, om man säger så!

Än en gång, God Jul på er! Och skänker en särskild, en aning vemodig, tanke till min älskade pappa! God Jul på dig och sov i ro... :-(

Av Veronica - 24 december 2008 01:54

...önska alla som läser denna blogg en riktigt GOD JUL! Det ska jag ha i alla fall, har jag bestämt, trots förkylning och så!

Ha en riktigt bra och mysig dag!!!

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5 6 7
8 9 10 11
12
13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< December 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Flingunges gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards