Alla inlägg under oktober 2008

Av Veronica - 23 oktober 2008 20:02

...som knappast avtar, så blir nog att ringa datateknikern antingen i morgon eller efter helgen. Måste få det hela fixat... Vet inte vad det kan tänkas gå på, men det visar sig väl... Behöver i alla fall ha en hel och fungerande dator, även om det såklart finns annat att pyssla med också!

Varit på stan idag och fikat med en bekant. Tog även en sväng till apoteket och köpte slemlösande hostmedicin + Strepsils, halstabletter som lär vara riktigt effektiva. Blev smak med honung/citron! Ska ta medicin under en vecka och hoppas hals och luftrörsbesvären försvinner! Behöver nog inte gå till doktorn för besvären i alla fall, såvida de inte förvärras eller inte avtar... Har dock en känslig hals och får lätt strul med luftrören när jag är förkyld, så är van och vet vad jag ska göra för att må bra igen. Lite jobbigt bara, men det löser sig!

Nu är det TV som gäller - blir nog lite glass också. Kanske inte toknyttigt, men lindrar skönt för halsen! :-)

Av Veronica - 22 oktober 2008 18:51

Inte hänt så värst mycket idag faktiskt. I början av veckan hade jag träning och ev. 14-årskalas inplanerat, men träningen får vänta till måndag, då jag säkert känner mig i något bättre form än nu och jubilaren ifråga skulle visst träna innebandy ikväll, så hon kanske har sitt kalas till helgen istället. Ska ev. även på ett försenat 15-årskalas då...

I morgon ska jag till stan, lämna tillbaka lite böcker på biblioteket + fika med en bekant! På fredag är det tvättning som gäller...

Lite kluven till denna årstid. Naturen är hjärteslitande vacker, men annars blir det bara mörkare och dystrare ute... Har blivit riktigt kyligt också, fast det är helt okej för min del - föredrar kyla framför kvav värme!

Blir en fullspäckad TV-kväll nu ikväll + kanske lite TV-spelande - får se... Kanske även för en gångs skull lägger mig tidigt! :-)

Av Veronica - 21 oktober 2008 21:38

Inte alltför vanligt, fast jag långt ifrån brukar ha för vana att sitta och rulla tummarna...

Varit barnvakt idag. Gick bra, som vanligt! Stannade kvar och käkade middag också - stekt kycklingfilé. klyftpotatis och sallad - mumsigt!

Varit ganska trist väder idag, men har varit ute en liten stund i alla fall. Gick till affären med syrran, hennes son och hans kompis. Blev även en promenad från busshållplatsen när jag åkte hem!

Fick hem ett spel idag, som jag tänkte jag skulle testa nu, innan jag kramar kudde. Ja, jag har ont om pengar, men var ett tag sedan jag gjorde beställlningen, så jag hade räknat in den i min månadsbudget. Blev dessutom extra billigt, då jag hade lite rabatt... :-)

Av Veronica - 20 oktober 2008 23:19

..så in i h-e j-vla onödigt, men är tyvärr inte direkt förvånad... :-(

Varit och handlat med en väninna - blev mest käk åt mams, men äter rätt ofta där, så blir ju även till mig. Faktum är att jag och min mor delar matkostnaderna, eller jag betalar i alla fall en summa till henne varje månad och ibland köper jag middag och bjuder henne på. Inte så road av att laga mat - skolans fel - men kniper det så kan jag nog snurra ihop något i alla fall... Eftersom mams och jag båda bor själva + i samma trappuppgång så äter vi ihop! Är något vi båda tycker är både praktiskt och socialt, så i alla fall jag skiter i vad andra tycker om det. För tyckas måste det ju göra, har jag märkt!

Var trevligt (som vanligt) att träffa kompisen också. Efter att vi handlat åker vi till McDonald's och tog en kvällsfika. För mig blev det äppelbitar, äppeljuice, salladsbröd och en naturell cheezeburgare, d.v.s endast en ostskiva till bröd och burgare. "Syndade" dock lite genom att avsluta med vaniljglassbägare med chokladsås, men tycker jag skött mig bra, vad gäller att avstå från onyttigheter bra länge nu, så... Vi pratade rätt mycket också, bl.a om hennes svärfar, som ju somnade in i fredags kväll. Det är tungt nu, men han hade i alla fall inte ont, utan fick sluta på ett fridfullt sätt - skönt det!

Tror jag ska kolla på "Sjukhuset" i efterhand nu på nätet, om det fungerar. Sedan blir det sängen - ska upp och vara barnvakt åt ett syskonbarn i morgon!

Av Veronica - 20 oktober 2008 16:03

Nej, blev ingen träning idag - känningar av förkylningen fortfarande, men vore f-n om jag inte ska kunna köra ett urlätt pass på löpbandet på onsdag i alla fall - vill ju verkligen... Är dock ytterst noga med att inte träna, när jag t.ex har ont i halsen, har feber eller är snuvig. Lärt mig av misstagen. Fick för ett antal år sedan för mig att jag skulle träna innebandy, bara en vecka efter att jag rest mig ur sängen efter en kombinerad halsfluss/influensa. Resulterade i hjärtklapning och svårt att andas... Gick ju bra den gången, men man lär sig ju något av det i alla fall!

Annars då? Tja, blir väl storhandling till kvällen om min väninna orkar! Nog varit mycket nu, sedan hennes svärfar gick bort i fredags, så... Önskar så att det snart ska hända lite kul saker också - inte bara en massa elände... Är dock inget jag känner att jag vill eller orkar fördjupa mig i på denna blogg - bara hoppas allt löser sig till det bästa!

Är rätt skönt att skriva av sig lite, oavsett vad man skriver om, tycker jag. Funderar på att kanske börja skriva dagbok på datorn, fast i Word då, inte offentligt! Får se hur det blir... Är i alla fall klar med filmpärmen nu. Blev kanonbra, om jag får säga det själv... :-) Filmerna i bokstavsordnin med lite info och ev. lista så jag kan fylla i OM jag nån gång lånar ut en film... Fast som jag skrivit tidigare - inte så pigg på att låna ut. Har tyvärr hänt att man inte fått tillbaka prylar och så... Nåja, får se vad nästa "projekt" blir. Tror jag ska rensa ur alla skåp och garderober nån dag. Lär nog hitta en och annan pryl jag nog letat lite efter + en hel del jag även kan kassera... Har ju även mitt vindsförråd, som nog behöver gås igenom, men väntar nog med det tills i vår, när det blivit lite varmare igen...

Av Veronica - 20 oktober 2008 00:08

Känner mig smått öm i halsen - igen! Inte längesen jag var förkyld... Vill ju träna i morgon... Kanske kan gå dit en stund och gå lite på löpbandet i alla fall, så har jag gjort något - måste ju inte springa!

Vet att denna blogg lär vara gratis, men om man skickar ett mail till supportern, så vore det ju trevligt om de svarade åtminstone! Fast kanske bara är jag som är otålig.

En annan fundering om bloggning: Verkar nästan som att man måste vänta barn, tokälska sex, ha en tokspeciell hobby eller dylikt för att folk ska vilja läsa det man skriver... Så trist! Likaså verkar det som att om man är i yngre medelåldern, singel, barnlös och arbetslös så står man lägre i samhället, än om man har/väntar barn, lever i ett förhållande och har jobb... Om man t.ex hittar en sajt på nätet för singlar, så handlar det ju inte om att singlar som trivs med det ska kunna träffas och bara snacka lite, utan det handlar oftast om att slippa singellivet och hitta en ny partner... Och väljer man att inte skaffa barn ser en del snett på en för det också + att en del till och med tycker man är egoistisk? Varför då??? Är väl bättre att avstå från barnafödandet, än skaffa mot sin vilja... Fast misstförstå mig inte nu - jag älskar ungar och vill väl kanske inte leva singel resten av mitt liv... Men jag prioriterar inte dessa saker så högt just nu och har heller inte alltför bråttom... När/om allt känns rätt så...

Herregud, vad man blir djup såhär frampå småtimmarna. Ska nog logga ut och krama kudde nu, tror jag...  


Av Veronica - 19 oktober 2008 11:36

Precis käka frukost (sen, jag vet, men är ju söndag) och ska nu fortsätta pyssla med min filminfo - det jag nämnde i natt, om jag inte minns helt fel...

Finns nästan alltid något att pyssla med och det tycker jag är skönt, rastlös som jag är! Blir nog alldeles säkert en liten promenad sedan också - vädret är verkligen ljuvligt idag! Sol och näst intill klarblå himmel, varför sitta inne och uggla då?

Av Veronica - 19 oktober 2008 02:20

...så trött är jag just nu. Dags att göra sig klar för sängen, helt klart.

Suttit hela kvällen och pysslat med ett av många små projekt jag har på G - att göra en "filmpärm", d.v.s ett register över mina DVD och VHS-filmer. Är ett par stycken, så är inte helt klar än, men fortsätter senare idag, när jag sovit klart! Varje film får ett A-4-ark med info, en bild + längst ner utrymme för att ev. kunna notera om man lånar ut en film, till vem och vilket datum... Kan vara bra, så man vet vart ens filmer är. Fast är ärligt talat inte så värst förtjust i att låna ut filmer, CD-skivor och dylikt... Då ska jag verkligen lita riktigt mycket på personen i fråga först. Är okej inom släkten i alla fall!

Nu är det sovdags - ska göra mina goa katter sällskap!

/Natti, natti...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Flingunges gästbok


Skapa flashcards