Direktlänk till inlägg 16 oktober 2008

Dags igen! :-)

Av Veronica - 16 oktober 2008 21:56

Så har man återigen blivit tipsad om en blogg och givetvis är man lite nyfiken och vill prova igen! Har inget annat syfte med bloggandet än att bara få skriva av mig lite. Få ventilera de känslor, funderingar och händelser som sker inom och runt omkring en. Om jag sedan kommer sitta här och knattra på tangetbordet varje dag låter jag vara osagt tills vidare. Har i nuläget en rätt så seg dator, så har tänkt lämna in den för en liten renovering - kan ju behövas lite då och då! :-)

Bor i en mysig etta, rätt så centralt i den lilla kuststad jag är född och uppvuxen i! Delar boende med mina goa honkatter Kim, 5 och Dina 1! Dessa båda donnor betyder otroligt mycket för mig, liksom min familj och mina nära vänner, speciellt en av dem då! Kompisar eller ytliga bekanta kan man nog ha nästan hur många som helst, men riktiga vänner växer inte på träd. En riktig vän anser jag vara någon man kan prata om precis allt med och som man vet var man har och kan lita på i alla lägen! Som man kan anförtro sig åt, utan att halva stan vet om det dagen därpå! Tack och lov är ingen felfri, allra minst undertecknad, men tycker ändå det känns viktigt att få behålla de vänner man bryr sig om och som bryr sig tillbaka och tycker om en för den man är, oavsett hur vardagen ser ut! Nog om detta för den här gången i alla fall!

Kommer vara väldigt noga med att inte namnge folk hur som helst på min blogg och absolut inte visa bilder på andra än mina eller ev. andras djur eller andra mer neutrala ting! :-)

Precis kollat på "Lyxfällan" på TV och innan dess blev det kvällsfika och tio minuter på motionscykeln! Har långt ifrån blivit något hälsofreak, men tänker mer på mitt välbefinnande nu än tidigare! Träning ska vara kul och det har det varit hittills, förutom att jag "tvingats" ta ett längre uppehåll, då jag haft en segdragen förkylning i kroppen! Är dock så gott som helt återställd nu, så på måndag drar jag igång på gymmet igen! Planerar att träna där måndagar och onsdagar och börja simma på fredagar! Fixat årskort på gym och ska fixa ett till simhallen inom en mycket snar framtid! Tisdag, torsdag och lördag blir det nog mest att cykla och promenera! På söndagar ska jag unna mig lite vila, har jag tänkt i alla fall! :-) Fungerade i alla fall hur bra som helst innan förkylningsuppehållet! Även trappat ner på godis, läsk och snabbmat och börjat käka mer grönt till måltiderna också! Är säker på att det kommer ge resultat så småningom, även om det kommer ta lite tid! Viljan finns där och med den envishet jag är född med så kommer det räcka långt! :-)

Nu ska jag krama kudde - ska handla kattsand och en del andra nödvändigheter i morgon och senare bege mig till tandläkaren. Grrr, som om inte min ekonomi redan vore ansträngd, men det ordnar sig!

Natti, natti!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Veronica - 14 augusti 2018 13:19

Väntan har varit lång sedan sist vi sågs… (16 dagar…) och snart, snart får jag krama om den finaste människa jag vet!!! Snart 4 veckor har gått sedan vi möttes för första gången och jag har sedan dess mått så otroligt bra – så myc...

Av Veronica - 11 augusti 2018 13:18

Det blåser på rätt bra ute just nu och är misstänkt mulet… Tycker mig ana åskmuller i fjärran också, så får bli ett kort blogginlägg, innan jag loggar ut och drar ut modemet – för säkerhets skull… Blev ju inget inlägg igår &ndash...

Av Veronica - 9 augusti 2018 18:25

OM du vill veta något om mig – fråga! Jag svarar alltid ärligt eller inte alls – beror ju på vem som frågar och VAD man vill veta. Är dock en öppensinnad person… OM du hör ett rykte om mig – eller nån annan med för den delen...

Av Veronica - 8 augusti 2018 14:35

Positivt tänkande kan man komma långt med! Min skrivare, en allt-i-ett-maskin av märket Brother vill liksom inte spela med längre… Eller jo, skannerfunktioner funkar felfritt och det känns ju bra! Dessutom skriver jag ju inte ut papper varje ...

Av Veronica - 7 augusti 2018 11:50

Om en dryg månad är det dags att gå och rösta igen! Eller om man väljer att poströsta eller gå till nåt ställe och förtidsrösta! Att rösta är en rättighet vi har i vårt land och den bör utnyttjas! Självklart är det ju ett val var och en själv gör &nd...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Flingunges gästbok

Följ bloggen

Följ Välkommen till Flingungens lilla krypin! med Blogkeen
Följ Välkommen till Flingungens lilla krypin! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se